AcasăȘTIRI EXTERNEViktor Orban trece la fapte şi joacă după cum îi cântă Putin:...

Viktor Orban trece la fapte şi joacă după cum îi cântă Putin: cere DESFIINŢAREA Comisiei Europene

viktor orban

Budapesta cere nici mai mult, nici mai puţin decât desfiinţarea Comisiei Europene. Ca urmare a războiului din Ucraina şi deciziilor ”pripite” ale Uniunii Europene de a impune sancţiuni Rusiei, blocul comunitar se confruntă cu o perioadă de „crize şi incertitudini”, notează parlamentarii ungari în rezoluţia adoptată cu 130 de voturi pentru, 50 împotrivă şi 7 abţineri.

De faţadă, Ungaria cere transformarea Comisiei Europene într-o instituţie neutră politic şi ideologic.

Orban vrea o Europă conservatoare

Guvernul condus de Viktor Orban propune ca tratatele europene să recunoască rădăcinile creştine ale Europei şi cultura acesteia, iar toate naţiunile să poată decide cu cine doresc să trăiască, referire la opoziţia Ungariei faţă de primirea migranţilor.

La Budapesta, se ţinteşte obiectivului unei ”Uniuni tot mai strânse” şi cere să-i fie interzis blocului comunitar să contracteze noi împrumuturi, după cele angajate de Comisia Europeană în numele statelor membre pentru finanţarea planului european de relansare. Ei mai pledează pentru constituirea unei armate europene comune.

author avatar
Andrei Ștefan
1.657 afisari

34 COMENTARII

    • Comisia Europeană nu are nici în clin și nici în mânecă cu democrația. Este simbolul totalitarismului în Ieoropa comunisto – fascistă. Nu dă socoteală nimănui pentru aberațiile comise. Am scăpat de cEaușescu în favoarea altor diktatori mult mai feroci și lipsiți de bun simț. Niște golani.

  1. Bravooooo! În sfârșit se spune ce trebuie! Să dea Dumnezeu!!! Ce gheșeft am avut?? O altă URSS ipocrită și hrăpăreață! Acum vor să ne ia gazul pt că ei sunt idioți, cică se cheamă solidaritate! Nu zău? Praful să se aleagă din UERSS-ul lor!!! Să stea acolo co covidul, homalăii și toate porcăriile lor de sataniști!

  2. Teoretic, are dreptate.
    Doar că retardatul cu două nume mici, andrei și ștefan, iar e redus și bagă din burtă în titlu.

  3. chiar la ce foloseste aceasta comisie ,sa platim taxa de smecher sub forma de vaccinuri , sa dam resursele de gaze la nemti sa le fie cald si care traiesc de zece ori mai bine ca noi cei mai saraci din ue ?

  4. aceasta comisie foloseste ca s-o duca pe ma-ta la produs prin uniune ca sa ai tu bani de rontait puli de negraci !!!

  5. BRAVO ORBAN! PRAFU SI PULBEREA SA SE ALEAGA DE TOATA UNIUNEA EUROPEANA SI DE BELGIA…SATANISTII TREBUIE STARPITI SAU ARUNCATI IN PUSCARIE…IN SIBERIA ABANDONATI….CURVA DE URSULA VON DER PFIZER SI-A BATUT JOC DE TOATA EUROPA…CRAPA-I-AR TOTI PLOZII EI DE CALARITA …” CALARITUL E BUN” SOPTI ZDREANTA LA URECHEA LUI BIDEU…EL, SARACU, NICI NU MAI STIE LA CE POARTA PANTALONI

  6. Practic, cu atatea baze militare americane in Europa aceasta este sub stare de OCUPATIE, un fel de arest la domiciliu al statelor, care trbuie sa execute ce le spune SUA, pe post de judecator suprem….fara drept la un avocat… apararea Europei a murit!!!!

  7. Zice că Orban ar face ș-ar drege, dar mai apoi suntem luminați că de fapt Parlamentul ar dori ș-ar împărți, pentru că în ultima instanță să fie Guvernul care s-o dea la-ntors. Păi hotărăște-te băiete, că ești amețit rău de tot. Nimic serios, nici nu meriți să fi băgat în seamă. Mai trage odată, poate o nimerești.

  8. Prin tampeniile pe care le produce Comisia Europeana se descalifica si se desfiinteaza singura.Cei care doresc sa ramana in aceasta uniune toxica ,mai rea si mai perversa decat URSS-ul din trecut,n-au decat sa ii ridice osanale prin cenusa acestui imperiu care va ramane cel mai prost si mai imbecil din cate a cunoscut istoria.

  9. sa ii dati fosssssssssssssssssssssssssss nu sa o desfiintati ….focccccccccccccccccccccccc sa ii distrugem din temeliii

  10. La Budapesta sunt demonstatii maraton , ungurii au inceput sa se dezmeticeaca si sa realizeze ca intra cu capul in zid la” indicatiile pretioase ” ale lui Viktoras . Sa nu fie prea tarziu ….

  11. Va place sau nu Orban tine motorina la 1,27 $/ litru si gazele la juma de pret fata de cele de la noi.
    sa nu mai zic ca sute si sute de romani din zona de frontiera se duc in wekenduri la strandurile din Ungaria
    De asemenea multi romani din zona de frontiera se duc in Ungaria la cumparaturi ( alimente si diverse).De ce ? d-aia! ( pret -calitate etc) Sa nu mai amintesc ca multi roman si-au cumparat case in Ungaria in zona de frontoera si fie muncesc acolo daca stiu limba fie fac naveta la Arad la munca. Copiii romanilor stabiliti in Ungaria au scoli si in limba romana.
    Cand o sa vad cetatenii din Ungaria facand asa ceva in Romania ? ha?
    Asa ca…………….. pana una alta mai lasati-ne cu critica la adresa lui Orban V. singurul premier care are o pozitie de colaborare dar ferma si patriotica cu sefii nostri de pe la Bruxelles punand pe primul plan interesele poporului sau . Hai pa!

    • ardelenii nu au stralucit niciodata la inteligenta , un ex elocvent esti chiar tu , pentru un carnat mai ieftin iti bati copii , cam la atat te limitezi .

  12. Daca ma lasa Raionu , io imigriez in Ungaria . Sunt aradean din Gregoriopol , m-am infiltrat si io pi National sa haliek oliecutica di k.kat pientru Raion , iar am ramas far di hlieb , samaghion si mahorcuta …..

    • Si eu pt cel de la 0ra 10:16
      Nu mă amestecam in disputa ta aiurită cu arădeanul de mai sus /ora 10:05/ doar vroiam să iti zic că nu poti ”imigra” din Romania nici unde .Eventual poti EMIGRA din Romania unde vrei tu chiar si in Coreea de Nord.In rest roagă pe cineva să traducă ce ai vrut să spui că de inteles nu te intelege nimeni
      E greu cu limba română , este?

  13. Adevarul.ro , 20 iulie 2022 , ora 9:47 , articol de Viorica Marin : ” UNGARIA INAINTEAZA SPRE TRECUT . LIDERII REGIONALI DEVIN CONTI , IAR REGIUNILE , DISTRICTE ALE CASTELULUI „.

  14. Un mare politician ,mare patriot si un realist al situatiei politicii mondiale ,de ce nu are si RO un Victor Orban ,romanii au ales toate gunoaiele corupte si servitorii Diavolului care au interes sa distruga Europa

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger