Cauta

Trăieşte şi România visul american! Emma Răducanu, campioană la US Open, la doar 18 ani!

emma raducanu us open

Trăieşte şi România visul american! Emma Răducanu, campioană la US Open, la doar 18 ani!

Emma Răducanu s-a impus în finala de la US Open cu Leylah Fernandez, 6-4, 6-3, și a câștigat titlul la Flushing Meadows fără set cedat.

Sportiva care reprezintă Marea Britanie, al cărei tată este român, a devenit primul jucător, indiferent de gen, care câștigă un turneu de Grand Slam în Era Open venind din calificări.

Cum s-a desfăşurat finala Emma Răducanu – Leylah Fernandez la US Open?

Emma Răducanu a început perfect finala de la US Open și a câștigat primele două game-uri, al doilea pe serviciul advers. Au urmat alte cinci game-uri echilibrate, în care fiecare sportivă și-a câștigat serviciul, dar Emma a reușit să se desprindă decisiv la 5-4, când s-a impus pe serviciul advers, ceea ce i-a adus primul set.

Sportiva pe jumătate româncă a început și setul doi cu game câștigat, însă ulterior Leylah Fernandez a trecut la controlul jocului și s-a impus în următoarele două game-uri.

Cum a reacţionat Emma Răducanu după meci?

Fata cu origini româneşti a declarat după finala câștigată în fața canadiencei Leylah Fernandez că are parte de cea mai frumoasă zi din viața ei.

„Vreau să o felicit pe Leylah și echipa ei, a jucat un tenis incredibil, a învins câteva dintre jucătoarele de top din lume, nivelul ei a fost foarte bun. Sper să ne mai înfruntăm în alte multe finale.

Am petrecut 3 săptămâni în New York… echipa mea mi-a fost alături, lor și celor de acasă le mulțumesc tuturor pentru sprijinul oferit de-a lungul anilor.

Vreau să le mulțumesc tuturor celor din New York, m-ați făcut să mă simt ca acasă, m-am simțit foarte bine să joc în fața voastră.

A fost comemorarea unui moment atât de dificil, sper ca eu și Leylah să vă fi oferit un spectacol frumos astăzi. Să fiu aici, cu acest trofeu, este incredibil. În urmă cu 3 săptămâni glumeam despre un astfel de turneu.

Este cea mai frumoasă zi din viața mea. Cred că nivelul meu a crescut de la meci la meci, pe măsură ce am avansat adversarele au devenit din ce în ce mai bune”, a afirmat Emma Răducanu după meci.

Ultimele stiri

  • Aeroportul București-Sud va deservi peste 11 milioane de pasageri/ Băluță: Împreună am făcut primul pas – GALERIE FOTO
  • Șeful Casei Naționale de Pensii, anunț de ultimă oră pentru pensionari. Hotărârea, publicată în Monitorul Oficial
  • Nicușor Dan, complice prin pasivitate și dezinteres la dezastrul și jaful de la Arena Națională
  • Speranța gimnasticii românești între cei „100 de tineri pentru dezvoltarea României”
  • Candidatul AUR la Primăria Capitalei: Procurorii ne-au anunţat că au început urmărirea penală în urma plângerii la DNA împotriva lui Nicuşor Dan
  • Un bărbat înarmat care a încercat să incendieze o sinagogă din Franța, ucis de poliţie
  • Comunicat de presă COLEGIUL ECONOMIC ”VIILOR”
  • Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi vremea în prima parte a lunii iunie
  • Terifiant! Director de închisoare, asasinat. Primise ameninţări cu moartea de la deţinuţi
  • Planuri de călătorie date peste cap. Zeci de oameni au ratat zborul Cluj Napoca-Paris. Ce s-a întâmplat la aeroport
  • Exit mobile version