AcasăSPORTVești bune pentru fanii Simonei. Halep a pornit spre Canada: ce i-au...

Vești bune pentru fanii Simonei. Halep a pornit spre Canada: ce i-au spus medicii și cum se simte înaintea turneului de la Montreal

sursa foto: Facebook/Simona Halep

După aproape trei luni în care nu a evoluat în competiții, ca urmare a accidentării la gambă, Simona Halep a pornit, joi, spre Canada, unde urmează să participe la turneul de la Motreal.

Până să urce în aeronavă, Simona a părut optimistă în privința revenirii pe teren, dezvăluind că s-a bucurat de timpul petrecut acasă, că s-a odihnit, dar și că îi lipsește competiția. Vești bune, așadar, pentru fanii care așteaptă să o revadă evoluând în meciuri oficiale.

”Sunt mult mai bine, m-am și odihnit mental, dar fizic sunt bine, nu am avut dureri când m-am antrenat. Acum sper să fiu aptă să şi joc turneele. (…) Mi-e dor de teren, (…) de competiţie, ştiu că o să fie foarte greu la început, dar nu îmi e teamă. O să merg cu încredere şi o să văd ce o să pot să fac. (…) Sunt motivată pentru ceea ce urmează și sunt cu mintea acolo”, a mărturisit Halep.

Simona: Mă simt recuperată, dar la meci oficial e diferit

Fost lider al clasamentului WTA, actualmente ocupantă a locului 10 în ierarhia mondială, sportiva a anunțat și ce vești a primit de la doctori. ”Orice este posibil la o astfel de accidentare. N-am mai trecut prin aşa ceva – o ruptură musculară. Medicii au spus că sunt recuperată, eu mă simt recuperată, dar la meci oficial e diferit. Aşa că o să văd când ajung acolo (în Canada-n.n)”, a mai declarat Simona.

Turneul de la Motreal este programat să se desfășoare între 9 și 15 august.

Vă amintim că după accidentarea suferită în 12 mai, în timpul meciului contra nemțoaicei Angelique kerber, în cadrul turneului de la Roma, Simona a părăsit competiția gpzduită de Capitala Italiei și nu a evoluat nici la Roland Garros și nici la Wimbledon, două turnee de Grand Slam. Mai mult, la finele lunii iunie, a anunțat că se retrage de la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

146 afisari

2 COMENTARII

  1. Tu Haplea, tu zgripturoaika drakului, speram sa prinzi cu adevarat pe avion virusul chinezesc, nimeni nu te crede ca te-ai inokulat cu aia apa aia de ploaie, tu mincinoasa drakului !! S-a cam terminat cu cariera ta, o sa revii in primii 10 cand o sa zboare cei 5 milioane de cobai, tu tampita retardata !! Speram sa faci cati mai multi (C)Iurici la copii xerox, sa fie cel putin tot atat de prosti si proaste ca tine, altfel nu se pune la numaratoare, tu oligofrena imbuibata !! Vezi sa nu dai coltul, ca iti manaci toti banii gravidul ala de Toni de langa tine, asta e deja versat, poate a 3-a oara divortul o sa fie cu noroc, tu albaneza ambulanta 🙂 Ha ha ha 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger