Cauta

Sumudica, „executat” de seful Astrei!

Marius Sumudica crede ca a fost trimis in tribuna, la partida cu Steaua, din cauza stransei legaturi existente intre asistentul Cristian Nica si clubul Astra Ploiesti.

Sumudica, nervos in timpul meciului cu Steaua

Meciul dintre Steaua si FC Brasov a fost facut harcea-parcea de brigada de arbitri condusa de Alexandru Deaconu. Partida a fost decisa in favoarea Stelei de o eroare incredibila a „judecatorilor” din teren. In minutul 42, la semnalizarea asistentului Cristian Nica, „centralul” a indicat 11 metri pentru gazde, la un fault, inexistent, savarsit de portarul brasovenilor, Mario Felgueiras, asupra atacantului Mihai Costea. Rusescu a transformat penalty-ul, iar echipa lui Ilie Stan si-a asigurat cele trei puncte. In minutul 82, la insistentele arbitrul de rezerva (Florin Constantin), precum si la semnalizarea aceluiasi „asistent”, Cristian Nica, antrenorul oaspetilor a fost eliminat de pe banca. Decizia a starnit un val de proteste pe margine, Sumudica dorind chiar sa-si scoata echipa de pe teren, cu atat mai mult cu cat eliminarea a fost hotarata fara nicio baza reala. Tehnicianul „stegarilor” a „explodat” la conferinta de presa, acesta tinand sa aminteasca de gestul lui Ionel Ganea, care, pe vremea cand evolua la Poli Timisoara, l-a strans de gat pe „asistentul” Mudura. „Aici se va ajunge, o sa vedeti! O sa vina unul si o sa-i dea una unui arbitru, de o sa lesine ala pe teren”, a tunat Sumudica. „Domnul Nica m-a mai nenorocit la un meci, pe vremea cand antrenam Rapidul, dandu-mi doi jucatori afara degeaba, pe Casio si Lazar. Probabil ca e si o legatura, pentru ca am inteles ca este angajat la grupele de copii si juniori la Astra, iar eu am meci saptamana viitoare cu Astra”, a precizat antrenorul brasovenilor.

„Ma vor suspenda, o sa vedeti, desi jur ca n-am facut nimic!”

Sumudica stie ca patronul Astrei, Ioan Niculae, ii poarta sambetele, mai ales dupa demiterea acestuia cu cantec de la prahoveni. Cel mai probabil, duelul din etapa 16 – care va avea loc sub Tampa – il va gasi pe Sumudica undeva in tribuna. „Ma vor suspenda, o sa vedeti, desi jur ca n-am facut nimic. N-am protestat, n-am injurat, pur si simplu am fost eliminat degeaba. E ca si cum un politist iti ia carnetul pentru ca asa zice el, ca ai trecut pe rosu!”, a conchis Marius Sumudica. Ieri, arbitrul asistent Cristian Nica a explicat ca nu este angajat la FC Astra, fiind, insa, in discutii cu oficialii clubului condus de Ioan Niculae. „Ma voi face antrenor doar dupa ce voi renunta la arbitraj”, a precizat Nica.

Ultimele stiri

  • VIDEO cu momentul arestării. Cum a reacționat Prințul Paul de România când l-au săltat polițiștii
  • Dezvăluiri incredibile despre trecutul judecătoarei lui Vlad Pascu/„A avut concedii medicale repetate și prelungite”
  • Florin Piersic, operat de urgență. Ce a pățit marele actor
  • Citație Rugina Mariana
  • Comunicat de presă Administrație Spitalelor și Serviciilor Medicale București
  • Evoluția acțiunii Transgaz (TGN) în anul 2023
  • Horoscop 30 aprilie 2024 – Stelele vor oferi șansa de a vă îmbunătăți condițiile de viață
  • Incendiu puternic în Bucureşti! Au avut loc şi 3 explozii! O hală dezafectată din Sectorul 1 a luat foc (VIDEO)
  • Un submarin sovietic s-a ciocnit de un submarin american din motive politice absconse
  • WhatsApp introduce o nouă funcţie aplicaţiei, prin care doreşte să „dribleze” sistemul Android al telefonului mobil
  • Exit mobile version