Cauta

Mircea Sandu, inghesuit de Piturca pentru 1,5 milioane de euro. „Nasule, scoate banii!”

In ciuda faptului ca a ratat calificarea la Campionatul Mondial de fotbal din Brazilia, de anul viitor, Victor Piturca ramane selectionerul Romaniei in special gratie contractului beton pe care il are.

Piturca a preluat nationala Romaniei in iunie 2011, cand a semnat un contract valabil pe cinci ani si care ii asigura un salariu de 400.000 de euro pe an. Obiectivul tehnicianului este calificarea la Campionatul European din 2016, urmand ca, foarte probabil, acordul sa se termine automat, daca Piturca isi rateaza obiectivul, sau sa fie renegociat, daca Romania merge la turneul final.

Totusi, microbistii din intreaga tara, oameni importanti din fotbal si chiar Mircea Sandu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, au fost dezamagiti de modul in care echipa nationala a aratat in preliminariile Mondialului brazilian de anul viitor, chiar daca echipa noastra a ajuns la baraj.

Impulsionat de reactia fanilor, Mircea Sandu ar fi vrut sa scape de Piturca, dar acesta are un contract beton. In cazul in care este demis inainte ca Romania sa joace la Euro 2016 sau sa-si fi compromis, matematic, sansele de calificare la respectivul turneu final, Piturca trebuie sa primeasca salariul integral pana la 30 iunie 2016 plus un bonus de 500.000 de euro.

Presedintele FRF a incercat sa-l puna sub presiune pe Piturca si i-a pus acestuia un sef direct, instalandu-l pe Anghel Iordanescu in functia de director tehnic, in speranta ca tehnicianul isi va pierde cumpatul si va renunta de buna voie. Calit in jocurile de noroc, Piturca nu numai ca nu a cedat presiunii, dar i-a administrat lui Mircea Sandu o mutare prin care il face sah-mat.

Conform ziare.com, Piturca l-a instiintat pe Mircea Sandu ca nu mai este dispus sa negocieze ca la precedenta despartire, in 2009, cand, influentat de Ionut Lupescu, antrenorul a acceptat sa plece cu doar 300.000 de euro. Acum, Piturca este decis sa mearga pana in panzele albe si sa scoata de la Mircea Sandu 1,5 milioane de euro, in cazul in care presedintele FRF se decide sa-l „execute” inainte de termen.

Ultimele stiri

  • Dezvăluiri incredibile despre trecutul judecătoarei lui Vlad Pascu/„A avut concedii medicale repetate și prelungite”
  • Florin Piersic, operat de urgență. Ce a pățit marele actor
  • Citație Rugina Mariana
  • Comunicat de presă Administrație Spitalelor și Serviciilor Medicale București
  • Evoluția acțiunii Transgaz (TGN) în anul 2023
  • Horoscop 30 aprilie 2024 – Stelele vor oferi șansa de a vă îmbunătăți condițiile de viață
  • Incendiu puternic în Bucureşti! Au avut loc şi 3 explozii! O hală dezafectată din Sectorul 1 a luat foc (VIDEO)
  • Un submarin sovietic s-a ciocnit de un submarin american din motive politice absconse
  • WhatsApp introduce o nouă funcţie aplicaţiei, prin care doreşte să „dribleze” sistemul Android al telefonului mobil
  • TAROM primeşte 95,3 de milioane de euro. Cum vor fi chelţuiti banii
  • Exit mobile version