Cauta

Mircea Lucescu: „Sunt prea batran pentru Serie A”

Ajuns la 70 de ani, Mircea Lucescu se considera prea batran pentru a mai profesa in campionatul Italiei, poate intrecerea cu cel mai tacticizat fotbal din lume.

Chiar si la 70 de ani, Mircea Lucescu inca mai gaseste pasiune pentru a se informa despre noutatile din fotbal

Antrenorul lui Sahtior Donetk a prefatat meciul Inter – Sampdoria intr-un interviu acordat „Tuttomercatoweb.com”. Astfel, fostul tehnician al milanezilor  spune ca trupa lui Roberto Mancini este obligata sa se califice in Liga Campionilor, competitie din care deja a lipsit pentru un sezon. Intrebat daca ia in calcul o revenire in Serie A la finalul sezonului, Lucescu a precizat ca este „prea batran” pentru o noua experienta in fotbalul Italian. Totusi, „Il Luce” se declara convins ca ar face fata colaborarii cu orice patron din „Cizma”, inclusiv cu excentricul Maurizio Zamparini, de la Palermo: „Nu stiu ce se intampla cu Inter (…) Trebuie sa se califice in Champions League, nu poate sa mai stea inca un an pe afara. Eu sunt prea batran pentru Italia, daca m-as intoarce i-as face concurenta lui Reja (n.r. – Edoardo Reja, tehnicianul lui Atalanta, tot in varsta de 70 de ani). Dar, e adevarat ca ai nevoie de experienta… Am avut atati presedinti speciali. Dupa ce am lucrat cu Anconetani (n.r. fostul patron de la Pisa), as putea fi angajat de orice presedinte, chiar si de Zamparini”. Despre Sahtior Donetk, romanul explica: „S-au schimbat foarte multe, nu e usor. Conditiile in care ne facem treaba nu sunt usoare, trebuie sa gasim terenuri unde sa ne antrenam si alte, si alte probleme de zi cu zi”.
In ultima perioada, s-a speculat pe seama unei despartiri a lui Mircea Lucescu de formatia din Ucraina, cu Turcia cea mai probabila destinatie. De-a lungul carierei, legendarul antrenor a pregatit patru echipe din Italia: Pisa, Brescia, Reggiana si Inter Milano.

Ultimele stiri

  • Dolarul puternic, marea amenințare pentru dușmanii Americii
  • Bursa este pe moarte!
  • Marea Baltică, lac NATO… dar controlat din Kaliningrad (!?)
  • Aveți grijă pe cine primiți în casă de Paște!
  • Lista celor 9 candidați care intră în cursa electorală pentru Primăria Capitalei
  • Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”
  • Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?
  • Leguma ideală cu ajutorul căreia se pot vopsi ouăle de Paște. „O sursă bună de pigmenți roșii și galbeni”/La ce să fiți atenți când cumpărați vopsea din magazine
  • Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!
  • Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO
  • Exit mobile version