Cauta

Desi este fluierat pe fiecare stadion pe care joaca, Chipciu sta linistit: „Pana si Cristiano Ronaldo e fluierat!”

E adevarat ca, printre sportivi, circula vorba „pe fotbalisti sa nu-i banuiesti niciodata de prea multa inteligenta”. Stelistul Alexandru Chipciu ne arata si de ce crede asta lumea.

Chipciu stie ca, de jos, nu mai poate decat sa urce

Fluierat la fiecare meci disputat cu Steaua, „diamantul” lui Gigi Becali afirma ca putin ii pasa de parerile fanilor. Si are dreptate, in fond, si alti fotbalisti au avut parte de huiduieli. E drept, insa, ca, atunci cand ajungi sa te compari cu staruri din Occident, ai o problema. Si inca una grava. Ultima perla scoasa pe gurita de Chipciu? „Pana si Cristiano Ronaldo e huiduit…”. Sanducu stie, insa, de ce il fluiera oamenii: sunt invidiosi pe el, ca are bani multi! „S-a facut o mare greseala ca s-a mediatizat salariul meu si probabil ca lumea asteapta sa fac lucruri mari. Sunt prieten cu Tanase si stiu ce i se intampla si lui”.
Legat de neconvocarea la echipa nationala pentru „amicalele” cu Lituania si Spania, Chipciu crede ca e mai bine sa-i urmareasca pe „tricolori” din fata televizorului decat sa transpire pe teren, la vreun unu la unu cu Sergio Ramos. „M-am obisnuit cu ce se intampla. Decat sa ma huiduie toti la nationala, mai bine raman aici. Daca romanii nu ma vor la nationala, nu-i nicio problema, imi vad de treaba mea”.
In privinta planurilor de viitor, performanta e pe primul loc, zice Chipciu (26 de ani): „Sper sa iau al patrulea campionat si voi vedea dupa aceea ce voi face cu cariera mea”. La patru titluri castigate cu adversari ca Voluntari, Chiajna si Botosani, te poti retrage in plina glorie, Sandule!

Ultimele stiri

  • Cel mai „de lux” turist al ţării, într-o nouă călătorie scumpă. Klaus Iohannis a plecat într-o vizită în SUA
  • Ce a văzut un român pe bonul fiscal de la restaurant: „Sunt eu bătut în cap și nu mai înțeleg cum funcționează?”
  • Mii de oameni rămaşi, de Paşte, fără apă. Ce s-ar fi întâmplat de s-a ajuns în această situație
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru a doua zi de Paşte. Ce trebuie să faci pentru noroc şi prosperitate
  • Un incendiu care a izbucnit la Piaţa Rahova a blocat circulaţia în Bucureşti! A luat foc un magazin Economat (VIDEO)
  • Cutremur în România, în a doua zi de Paște. Ce magnitudine a avut seismul
  • Ploile torențiale și grindina au făcut prăpăd în prima zi de Paşte! Au fost trimise mesaje RO-Alert (VIDEO)
  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Exit mobile version