Cauta

Derby-ul STEAUA – DINAMO este LIVE aici

Marile rivale Steaua Bucuresti si Dinamo Bucuresti se infrunta, sambata seara, intr-un meci contand pentru etapa a 21-a a Ligii I. Partida din Ghencea va incepe la ora 21.00.

Min. 94 – Este final de meci in Ghencea. Steaua si Dinamo termina la egalitate, 1-1, un meci mult mai echilibrat decat se astepta lumea. Dinamo a reusit sa tina campioana la respect si a fost aproape de o victorie uriasa. Steaua ramane lider, dar trebuie sa-si imbunatateasca masiv jocul daca vrea sa nu aiba emotii in duelul la distanta cu Astra si Petrolul. Dinamo intrerupe perioada de domnie a Stelei in meciurile directe obtinand primul egal dupa sase infrangeri la rand.

Min. 92 – Piovaccari se dezechilibreaza in duel cu Steliano Filip si cade in careul advers, cersind un penalty. Alexandru Tudor ii acorda, pe buna dreptate, galben pentru simulare. Cosmin Matei vede si el galben pentru trageri de timp.

Min. 89 – Sanmartean si Elton vad cartonase galbene.

Min. 89 Steaua – Dinamo 1-1. Keseru preia la 15 metri de poarta adversa si il invinge pe Balgradean cu un sut la colt.

Min. 86 – La Dinamo intra Asanovic in locul lui Dragos Grigore, epuizat.

Min. 81 – Joel Thomas vede cartonasul galben pentru proteste.

Min. 78 – Intra Joel Thomas si iese Tucudean.

Min. 72 – Cosmin Matei suteaza frumos, din unghi, de la 20 de metri si Tatarusanu respinge cu emotii.

Min. 65 – Keseru suteaza in forta de la 25 de metri, Balgradean respinge aiurea in fata, Piovaccari inscrie cu latul, dar golul este anulat pe motiv de offside. Decizia este una corecta!

Min. 63 – La Steaua intra Keseru in locul lui Stanciu.

Min. 60 – Steaua este groggy dupa incasarea golului. Cosmin Matei si Tucudean fac sah-mat defensiva adversa, atacantul lui Dinamo suteaza spre colt si Tatarusanu retine in doi timpi. La doar cateva secunde dupa aceasta actiune, Cosmin Matei scapa din nou pe contraatac, este agatat de Cristi Tanase si decarul Stelei vede galben.

Min. 57 Steaua – Dinamo 0-1. Oaspetii deschid scorul dupa o faza demna de Cascadorii Rasului. Dinamo arunca un balon in careul advers, Szukala si Tatarusanu se invita sa intervina, Tucudean profita, agata balonul, si este faultat aiurea de Tatarusanu. Dragos Grigore executa penalty-ul acordat in favoarea lui Dinamo, incearca o scarita, executia este modesta, Tatarusanu poate interveni, dar scapa balonul printre brate si mingea cade in spatele liniei portii, in ciuda protestelor venite din partea stelistilor.

Min. 54 – Stoican muta ofensiv. A intrat Valentin Lazar in locul lui Ionut Serban.

Min. 53 – Steliano Filip vede cartonasul galben pentru un fault.

Min. 46 – Reghecampf a facut o dubla schimbare la pauza. La Steaua au iesit Varela si Adi Popa si au intrat Prepelita si Piovaccari. S-a vazut in prima repriza ca Steaua are nevoie de un varf impins precum Piovaccari.

22.12 – Steaua a avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este pauza in Ghencea. Steaua si Dinamo sunt la egalitate, 0-0, dupa o prima repriza slaba, in care jucatorii ambelor formatii s-au intrecut in executii lamentabile si greseli de maidan. Steaua a avut doua momente mai bune, la suturile lui Tanase (bara) si Sanmartean (minge scoasa de sub transversala de portarul dinamovist), insa per total ambele echipe au ramas corigente la capitolul fotbal.

Min. 37 – Faza dubioasa in careul Stelei. Cosmin Matei este agatat de Szukala, dar se lasa jocul sa continue. Reluarile arata ca intre cei doi a existat un contact, dar era greu sa se acorde penalty pentru o asemenea interventie.

Min. 33 – Steaua este pe val. Sanmartean suteaza splendid de la 25 de metri si Balgradean scoate cu mari emotii de sub transversala pentru al optulea corner al Stelei de pana acum.

Min. 29 – Cosmin Matei scapa pe contraatac, este agatat de Adi Popa si extrema Stelei vede cartonasul galben.

Min. 29 – In sfarsit o faza care impulsioneaza tribunele. Steaua are corner de pe stanga, Stanciu centreaza, apararea lui Dinamo se balbaie, Tanase suteaza de la 10 metri, din cadere, si mingea loveste bara din stanga a lui Balgradean.

Min. 21 – Dinamo are o lovitura libera periculoasa, din lateral stanga, dar Cosmin Matei suteaza in peluza.

Min. 15 – Steaua are prim planul in startul partidei, dar cele doua formatii se intrec in faulturi si executii stangace.

Min. 7 – Sanmartean centreaza periculos, dintr-un corner de pe stanga, mingea se duce sub bara si Balgradean respinge in extremis. Steaua are patru cornere consecutive la poarta lui Dinamo, dar oaspetii scapa cu fata curata.

Min. 5 – Meciul a mai fost intrerupt inca doua minute, din cauza unei accidentari suferite de Balgradean. Portarul lui Dinamo a suferit o intindere in momentul in care a vrut sa degajeze din 6 metri. Deocamdata ramane intre buturi, dar Stoican l-a trimis deja la incalzire pe Naumovski.

Min. 2 – Dinamo are primul sut pe spatiul portii adverse, in secunda 85, dar executia lui Elton este modesta si Tatarusanu retine fara emotii.

21.07 – In sfarsit a inceput confruntarea din Ghencea, cu un balon aruncat de dinamovisti in afara terenului.

21.03 – Tenismena Simona Halep, una dintre cele mai bune din lume, a dat lovitura de start a meciului. Dinamovistii au primult atac al confruntarii dar, evident, partida incepe cu o intrerupere din cauza tortelor si fumigenelor aruncate din tribune. Vremea este racoroasa la Bucuresti, iar terenul se prezinta in conditii bune. In tribune sunt circa 30.000 de spectatori, stadionul fiind plin, cu exceptia unui sector de la peluza in care este inghesuita galeria dinamovista.

Steaua, antrenata de Laurentiu Reghecampf, incepe cu Tatarusanu – Varela, Szukala, Gardos, Latovlevici – Stanciu, Pintilii, Sanmartean – Adi Popa, Chipciu, Cristi Tanase. Rezerve sunt Nita, Pirvulescu, Prepelita, Radut, Piovaccari, Keseru, Kapetanos.

Dinamo, antrenata de Flavius Stoican, incepe cu Balgradean – Rus, Thicot, Dragos Grigore, Filip – Boubacar, Elton – Cosmin Matei, Serban, Rotariu – Tucudean. Rezerve sunt Naumovski, Asanovic, Barboianu, Grecu, Valentin Lazar, Catalin Munteanu, Thomas.

Ultimele stiri

  • Dezvăluiri incredibile despre trecutul judecătoarei lui Vlad Pascu/„A avut concedii medicale repetate și prelungite”
  • Florin Piersic, operat de urgență. Ce a pățit marele actor
  • Citație Rugina Mariana
  • Comunicat de presă Administrație Spitalelor și Serviciilor Medicale București
  • Evoluția acțiunii Transgaz (TGN) în anul 2023
  • Horoscop 30 aprilie 2024 – Stelele vor oferi șansa de a vă îmbunătăți condițiile de viață
  • Incendiu puternic în Bucureşti! Au avut loc şi 3 explozii! O hală dezafectată din Sectorul 1 a luat foc (VIDEO)
  • Un submarin sovietic s-a ciocnit de un submarin american din motive politice absconse
  • WhatsApp introduce o nouă funcţie aplicaţiei, prin care doreşte să „dribleze” sistemul Android al telefonului mobil
  • TAROM primeşte 95,3 de milioane de euro. Cum vor fi chelţuiti banii
  • Exit mobile version