Cauta

Borcea duce „laptele si cornul” la Miami

„La Vendetta”, restaurantul detinut de Cristi Borcea la Miami, este pe lista principalilor donatori la „Beachside Montessori Village”, un fel de „Jean Monnet” local.

Culorile alb si rosu nu lipsesc din vestimentatia lui Cristi Borcea

Vorbim despre o institutie de invatamant elitista, la care sunt inscrisi copiii unor oficialitati de prim-rang din Hollywood, Florida. De la fiul primarului Peter Bober si pana la baiatul sefului Politiei Statale, comisarul Heidi O’Sheehan, majoritatea VIP-urilor si-a trimis odraslele la aceasta scoala. Uns cu toate alifiile in domeniul afacerilor, Cristi Borcea a stiut cum sa-si asocieze restaurantul cu „Beachside Montessori Village”, intuind din start uriasa oportunitate ivita.

Alina si Cristi vor deveni parinti in mai putin de un an de la nunta

Astfel, profitand de programul „Adopta o clasa!”, actionarul dinamovist si-a trecut localul „La Vendetta” pe lista sponsorilor principali; „cornul si laptele” este binevenit si in Statele Unite! Pe langa o gustare asigurata elevilor (meniul de baza trebuie sa cuprinda cereale, biscuiti, iaurt si lapte), restaurantul „La Vendetta” mai apare pe lista celor de la „Beachside Montessori Village” si cu o donatie de 250 de dolari pentru intreg anul scolar 2011-2012. Din banii tuturor sponsorilor se asigura „cel mai bun material didactic pentru profesorii nostri de arte, muzica etc”, promite conducerea scolii.

In acte, patroana restaurantului este sotia Alina!

"Beachside Montessori Village", un loc unde nu este admis oricine

Localul „La Vendetta” a obtinut autorizatie de functionare pe licenta societatii comerciale „Capone Star LLC” – subiect pe care „National” l-a dezvaluit in premiera in noiembrie 2011. Interesant este faptul ca, in acte, la firma „Capone Star LLC” sunt trecuti trei proprietari:  Alina Vidican (sotia actionarului dinamovist), Georgeta Sorica si Adriana Flores. In ceea ce-l priveste pe Cristi Borcea, acesta are doar statut de manager, putand fi concediat in orice moment de oricare dintre actionari.

Ultimele stiri

  • Pelerinaj de Florii 2024 la București. Care va traseul procesiunii. Trafic restricţionat în Capitală
  • O stradă din Cluj-Napoca a dispărut peste noapte! Trafic restricţionat din cauza unei alunecări de teren (FOTO)
  • Pericol cu peştele din magazine, înainte de Florii 2024! Ce au descoperit inspectorii sanitari
  • Tragedie pe şoselele din România. Doi tineri au murit la faţa locului!
  • Horoscop – sâmbătă, 27 aprilie 2024. Chiar şi în weekend, mai mulţi naitivi îşi doresc să se dezvolte pe plan profesional
  • Iliescu riscă închisoare pe viață. Cum a întâmpinat-o pe prima procuroare care se ocupă de dosarul mineriadei
  • Comunicat de presă DACOREX COM SRL
  • Erdogan îl amână pe Biden. Nu mai are loc întâlnirea de pe 9 mai
  • Traian Băsescu explică unde s-a produs întârzierea aderării la Schengen: „Eram intrați de 10 ani”
  • Gabriela Firea neagă acuzațiile cum că planurile urbanistice de sector din mandatul său ar fi fost ilegale: „Vorbe în vânt!”
  • Exit mobile version