AcasăPoliticaTraian Băsescu explică unde s-a produs întârzierea aderării la Schengen: "Eram intrați...

Traian Băsescu explică unde s-a produs întârzierea aderării la Schengen: „Eram intrați de 10 ani”

Fostul președinte, Traian Băsescu a declarat vineri, 26 aprilie, că România a pierdut trenul Schengen în 2012, atunci când Parlamentul a votat suspendarea sa.Fostul președinte, Traian Băsescu a declarat vineri, 26 aprilie, că România a pierdut trenul Schengen în 2012, atunci când Parlamentul a votat suspendarea sa.

Fostul președinte, Traian Băsescu a declarat vineri, 26 aprilie, că România a pierdut trenul Schengen în 2012, atunci când Parlamentul a votat suspendarea sa.

„Știți că am avut această recompensă pe masă în 2012. Cine vrea să ia concluziile Consiliului European, de șefii de stat și de guvern, fără nici o obiecție. Scrie acolo clar: aderarea în Schengen a României și Bulgariei.

Trebuia să se producă la 1 octombrie. Din păcate, a apărut suspendarea din 2012. România a căzut din condiția de stat de drept și și-au mai amintit de noi în 2024 cu Schengen. Eram de 10 ani intrați în Schengen”, a spus Băsescu.

 

author avatar
Mihail Ioan
694 afisari

8 COMENTARII

  1. E ultimul care ar trebui sa deschida gura in cazul Schengen ! Tupeu fara margini !Da sfaturi la idiotii utili pe care i-a aburit 10 ani.

  2. Daca nu era in 2012 suspendat Baselu, in 2013 romanii aveau o nava cu echipaj uman pe planeta Martie…

  3. Iar vorbeste securistu dracu, mai taci turnatorule, ordinarule, gunoi uman ce esti

  4. Ce sa spun. Toate ni se trag de la suspendare sa. De ce il roade atat, doar l-au scapat stapanii, impotriva poporului.

  5. Bai tradatorule ,comunistule ,turnatorule,chiorule,alcoolistule tu trebuia sa fii de multi ani internat la JILAVA ,PERICULOSULE ce esti

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger