Cauta

„Tata Puiu” si obositii

Avem un selectioner care stie sa isi asume responsabilitatea rezultatelor. Dupa meciul cu Franta, Iordanescu ne-a reamintit ca avem o nationala de rezerve, de parca noi credeam ca mai suntem la mijlocul anilor ’90, cu Hagi si Popescu la Barcelona. In fine, rautacisme…

Culmea este ca aceeasi placa ne-a fost livrata si la finalul partidei cu Elvetia. Ca orice general care (nu) isi merita tresele, Anghel Iordanescu si-a mitraliat proprii jucatori. Concluzia sa, avem o echipa obosita, incapabila sa bifeze un meci la cinci zile. Ma rog, pentru „Tata Puiu”, de vineri pana miercuri au fost „3-4 zile”, dar astea sunt tot rautacisme.

„Suferim mult fizic, ne este greu sa ducem doua jocuri in 3-4 zile”, zis-a Iordanescu, un fel de explicatie la cele patru schimbari operate in primul „11” fata de duelul cu Franta. „Am incercat sa aducem cativa jucatori proaspeti in primul «11»”. Proaspeti, s-a inteles? Inseamna ca ceilalti sunt doar niste… obositi, corect?!

Sapunaru: „Elvetienii ne-au dominat tot meciul”

Alaturi de Razvan Rat, singurul „tricolor” cu experienta la cel mai inalt nivel, Cristi Sapunaru nu s-a ferit sa critice tactica selectionerul. Ex-rapidistul a declarat raspicat ca Elvetia a calarit Romania tot meciul: „A fost un meci mai greu decat cu Franta, echipa Elvetiei a fost mai omogena. Au un joc in viteza si de aceea ne-au dominat tot meciul. Am primit si acel gol destul de repede, cand noi am cazut putin, iar timp de cateva minute a fost degringolada in aparare”.

Ilie Dumitrescu intreaba: „De ce nu i-am subordonat?”

Pentru Ilie Dumitrescu, lucrurile sunt simple: Romania trebuia sa subordoneze Elvetia si punct! „Trebuia sa punem probleme adversarului, nu am avut organizare de joc, nu am avut siguranta, nu am pastrat ceea ce am facut bun cu Franta. Am vrut sa jucam ofensiv cu Elvetia, dar am facut-o doar cateva minute. Au fost semne vizibile ca am cedat din punct de vedere fizic. Eu consider ca Iordanescu a fost lipsit de reactie. Bine ca am scos un punct”, a tras concluzia Ilie Dumitrescu.

Ultimele stiri

  • Șantaj energetic? Ucraina vrea ca Europa să-i păzească depozitele de gaze
  • “Mama tuturor luptelor de la Bruxelles”: acordul pentru următorul buget al UE
  • “Efectul Netflix” în Formula 1
  • Ce nu face politicianul ca să rămână în funcție: doamna Ursula bate palma cu dreapta dură
  • Bătăliile electorale, între ciomege și drone
  • Mizantropii n-au ce căuta la primărie
  • Curtea de Conturi Europeană spulberă fantezia zero emisii. Bateria costă cât o mașină normală
  • Accidentarea lui Mykolenko, avantaj pentru România
  • Ciolacu, anunț de ultimă oră pentru pensionari, înainte de Paște. „Suntem în grafic”
  • Plângere penală la DNA, împotriva lui Nicușor Dan. Cine a depus sesizarea
  • Exit mobile version