Cauta

Vești pentru bucureștenii cu planuri de călătorie! Se prelungește programul Serviciului de Pașapoarte. Anunțul Prefecturii Capitalei

pasapoarte

Schimbări la pașapoarte. Un nou serviciu de programare online pentru depunerea cererilor, de luni, 20 martie

După ce recent au apărut cozi la biroul de eliberare pașapoarte dintr-un mall din Capitală (VEZI AICI), dar și având în vedere faptul că e sezonul vacanțelor, vara fiind anotimpul asociat cel mai adesea concediilor și călătoriilor, bucureștenii află că vor avea la dispoziție, de la începutul săptămânii viitoare, mai mult timp pentru a merge să parcurgă pașii necesari eliberării unui astfel de document de călătorie.

Și vor putea face acest lucru – de luni – începând de la ora 8 dimineața și până seara, la ora 20, nu doar până la orele după-amiezii, cum se întâmpla până acum. Cu excepția zilei de sâmbătă, când programul va fi până la ora 16.

Un anunț în acest sens a venit, vineri, de la Prefectura Capitalei. Instituția a transmis că prefectul Toni Greblă a decis, în 17 iunie, prelungirea programului de lucru cu publicul al Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte, începând de luni, 20 iunie.

Care va fi programul, inclusiv cel de sâmbăta

„Astfel, prin ordin, Prefectul Capitalei a dispus că programul de lucru, inclusiv programul de lucru cu publicul al Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte, se va desfășura de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 20.00, și sâmbăta, în intervalul orar 08.00 – 16.00.

Decizia a fost adoptată pentru a veni în întâmpinarea nevoilor cetățenilor care se prezintă la punctele de lucru din București ale Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte și în contextul creșterii numărului de solicitări în această perioadă”, se menționează într-un comunicat.

În același context, persoanelor interesate de eliberarea și de înnoirea acestor documente li se amintește faptul că „pot, în continuare, să se programeze online pe platforma web https://epasapoarte.ro/” – se menționează în același comunicat.

Ultimele stiri

  • Vara începe „în forță”! La ce valori vor ajunge temperaturile zilele următoare. Șefa ANM: „Înseamnă deja pragul unei zile de caniculă”
  • Alertă alimentară în România. Sortiment de pește, retras de la rafturi de un cunoscut hipermarket/Care e motivul
  • Cresc veniturile populației în urma măsurilor PSD: românii iau mai multe credite, pe dobânzi mai mici
  • Fluctuațiile la prețul energiei nu-i afectează pe români: Guvernul Ciolacu păstrează plafonarea prețurilor până în primăvara lui 2025
  • Ucrainean reținut de DNA Constanța, pentru cumpărare de influență/Prins în flagrant
  • El a câștigat finala „Românii au talent”, sezonul 14! Tânărul pleacă acasă cu marele premiu de 120.000 de euro – VIDEO
  • Suma uriașă pe care a Trump a câștigat-o în 24 de ore după condamnare. „Sistemul nostru digital de strângere de fonduri a fost copleşit”
  • Imagini dramatice în Italia! Trei tineri, filmați în timp ce se țin în brațe, înainte de a fi luați de ape/Mașina lor, cu numere românești
  • Horoscop 1 iunie 2024. Comunicarea este cheia astăzi
  • Momente de spaimă! Un autocar cu zeci de copii a luat foc pe autostrada A10, în judeţul Alba
  • Exit mobile version