AcasăSOCIALAu reapărut cozile la pașapoarte: imagini surprinse într-un mall din Capitală! Aglomerație...

Au reapărut cozile la pașapoarte: imagini surprinse într-un mall din Capitală! Aglomerație și oameni cu răbdarea pusă la grea încercare! – VIDEO

Au reapărut cozile la pașapoarte: imagini surprinse într-un mall din Capitală! Agomerație și oameni cu răbdarea pusă la grea încercare! - VIDEO (sursa foto: captură video Antena 3)

La mijloc de iunie, prima lună de vară și din sezonul vacanțelor, mulți români care vor să plece din țară și au nevoie de pașapoarte au venit la Biroul pentru eliberarea pașapoartelor, aflat într-un centru comercial din București, în speranța că vor reuși să ajungă la ghișeu pentru a parcurge formalitățile necesare obținerii acestui document de călătorie.

Imagini difuzate miercuri după-amiază de Antena 3 dintr-un mall din Capitală surprind coada uriașă formată la biroul de pașapoarte din incinta centrului comercial. Unii oameni au venit dis de dimineață pentru a prinde un loc cât mai în față, în ideea că vor reuși să ajungă să parcurgă pașii necesari eliberării pașaportului.

„Era o mare de lume”

Pare-se că la coadă s-a avansat destul de greu, iar unii oameni care au venit acolo având în plan să ajungă la ghișeul de la pașapoarte ar fi așteptat cu orele, tot sperând că vor reuși să intre pentru a-și face pașaportul de care au nevoie înainte de a pleca din țară.

O femeie a povestit că a venit de dimineață, înainte de ora 10. Și că până la prânz coada abia dacă s-ar fi mișcat. „Am venit la 10 fără 20, până la ora 12 nu s-a mișcat un pas. La 12 a venit un domn din interior și ne-a spus: cine este în spatele colțului de aici să nu mai stea la coadă, că stăm degeaba. Dar era o mare de lume”, a povestit femeia, la postul tv.

Din câte se poate vedea din imagini, la coadă – care se întindea până pe holul mall-ului – se aflau și mulți copii.

author avatar
Andrei Coman
336 afisari

5 COMENTARII

  1. Și ce îmi pasă mie???

    MIE-MI PASĂ DE PREȚUL BENZINEI, AL ROȘIILOR DIN PIAȚĂ. NU DE COCĂLARI CĂ STAU ȘI EI CEVA LA COADĂ SĂ MEARGĂ ÎN EGIPT.

    DOAR CA FAPT DIVERS: VITA NU ȘTIA CĂ NU SE LASĂ DOCUMENTELE PE ULTIMA SUTĂ DE METRI??? Să stea la coadă, atunci.

  2. Astia sunt din aia 70 la suta care cred ca Rusia e vinovata de razboiul din Ucraina.Numai cred ca daca ar fi sa lupte pentru tara lor o vor face de pe plajele de la Sharm-el-Sheik sau Dubai.Pentru astia platesc romanii taxe de se spetesc adica pentru amaratii de profesori,frecangii de hartii de pe la stat si toata sleahta de lipitori care suge bugetul pana la fund.Patrioti adevarati,tovarasi!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger