AcasăSOCIALRomânii fac BIŞNIŢĂ cu programările la Paşapoarte. Cum îşi iau "ŢEAPĂ" cei...

Românii fac BIŞNIŢĂ cu programările la Paşapoarte. Cum îşi iau „ŢEAPĂ” cei care le cumpără

pasaport

Teama de război, probabil, a făcut ca numărul cererilor de pașapoarte să crească vertiginos începând de săptămâna trecută. În București și Iași, de exemplu, mai sunt puține locuri pentru depunerea actelor, începând de lunile viitoare. Până în 8 martie, în România au fost de trei ori mai multe programări față de 2021.

Ridicarea restricțiilor în multe state, care reaprinde apetitul și nevoia românilor pentru călătorii și vacanțe, dar mai ales contextul internațional au făcut ca foarte multe familii să solicite pașapoarte pentru copii.

Românii vând programările pe Internet, dar ţeapă!

Autorităţile le spun potenţialilor cumpărători să fie atenţi. Programările sunt nominale aşa că banii sunt aruncaţi pe fereastră.

Pe grupuri de pe rețelele de socializare au apărut anunțuri legate de pașapoarte. Totul a pornit de la o tânără care a întrebat dacă are cineva o programare în luna martie la care poate renunța. Și s-a oferit să plătească.

Schimbul de locuri este imposibil. Programările sunt nominale și este primit doar titularul. Aşadar, este doar o păcăleală. Programarea este nominală și nu poate fi folosită de altcineva.

author avatar
Andrei Ștefan
726 afisari

2 COMENTARII

  1. A ha ha, ca sa treci in Ungaria iti trebuie numai buletinul sa il ai la tine, dar ideea e ca ungurii nu o sa primeasca prea multi romanasi pe acolo, prietenii stiu de ce, la cat de mult ii iubesc, asa ca numai ungurii din Transilvania o sa poata ramanna pe acolo, restul mai departe, care pe unde vede cu ochiul, in caz de ceva, cand vin si rusnacii aia salbatici sa faca o vizita ne-anuntata prin Bukale in grup organizat, sa le cante Sorkova Vesela la Arahat, Prafila si Gheorhitza Muitza, iar daca aia o sa faca urat, o sa le dea si o mare pwula in gura la tzukalarii aia ai Plandemiei de rahat !! Ha ha ha 🙂 Bai tefeleilor, vedeti ca au ieftinit astia benzina, acum e momentul sa va faceti stocuri prin casa, si niste mici kokteiluri, ceva cu molotov, ca sigur o sa aveti nevoie !! Ha ha ha 🙂 Bai, astia isi bat joc unul de celalalt, ca de obicei !! Bai anonim, mars, culcat, drepti, fuga pe frontul de est !! Acum !! Ha ha ha 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger