Cauta

Șofer surprins circulând pe contrasens, pe A1, identificat de polițiști/Ce s-a aflat despre bărbatul de 72 de ani

(foto: Facebook/Politia Română)

Un șofer care a ajuns să circule pe contrasens, pe autostrada A1, a fost identificat de către oamenii legii. Așa s-a aflat că e vorba despre un bărbat în vârstă de 72 de ani. Conducătorul auto a fost sancționat.

Un bărbat de 72 de ani din judeţul Sibiu a fost găsit de poliţişti după ce a fost surprins când circula pe contrasens, pe autostrada A1 Râmnicu Vâlcea-Deva, informează news.ro. Oamenii legii au constatat că șoferul avea deja permisul suspendat.

Potrivit IPJ Sibiu, poliţiştii Biroului Poliţie Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva au identificat şi au găsit un şofer care a fost surprins, luni dimineaţa, circulând pe A1, în zona km 245, pe contrasens.

Ce au decis polițiștii

Din verificările derulate de către polițiștii care s-au ocupat de acest caz a rezultat că bărbatul de 72 de ani, domiciliat în localitatea Şura Mică, avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 72 de ani, domiciliat în Şura Mică. Din verificările efectuate de către poliţişti s-a constatat că dreptul bărbatului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat.

Astfel, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi au deschis pe numele şoferului un dosar de cercetare penală care vizează săvârşirea infracţiunii prevăzute de articolul 335, aliniatul 2 din Codul penal”, a precizat sursa citată.

Totodată, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.485 de lei şi suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile. Măsura suspendării se va aplica după rămânerea definitivă a soluţiei dosarului penal, precizează aceeași sursă.

De altfel, presa locală a postat recent, pe o rețea de socializare, imagini cu mașina surprinsă circulând pe contrasens pe A1.

Ultimele stiri

  • Incident șocant la Parchetul Vaslui: o angajată ar fi dat foc unor documente şi ar fi încercat să se sinucidă
  • Ce acte trebuie să duci statului dacă vrei o pensie mai mare. Veste de la Simona Bucura-Oprescu
  • Ai grijă unde bei berea la mare! Poţi primi o amendă de 1.500 euro
  • Miron Cozma, audiat la PG: „Care Mineriadă? Toţi îl susţineţi pe Iliescu. Nu a existat Mineriadă”
  • Ayatollahul Iranului amenință: „Dacă avem și cea mai mică dovadă, vom reacționa dincolo de orice imaginație!” (VIDEO)
  • Cât te costă o noapte de cazare la mare cu „Litoralul pentru toţi”. Programul, în perioada 31 mai – 20 iunie
  • Prețuri de lux la restaurantele din București. Cât costă să iei masa în oraș. De banii ăștia, faci un city-break la Milano!
  • Cu „dedicaţie” de la Guvern, pentru şoferi: benzina şi motorina se scumpesc, de la 1 iulie 2024! Cât cresc accizele
  • Descoperire misterioasă la Giza. Ce ascund piramidele egiptene
  • Băsescu, reacție tranșantă: „România reușește în ultima vreme să facă o figură de prostălăul Europei”
  • Exit mobile version