AcasăSOCIALŞoferii români, nervoşi după ce Dorian Popa a primit rezultatul INML în...

Şoferii români, nervoşi după ce Dorian Popa a primit rezultatul INML în câteva zile. Alţii aşteaptă cu lunile, permisul fiind suspendat

Dorian Popa, despre experienta traita la "Sunt celebru, scoate-ma de aici!": "Regret ca n-am apucat sa mananc si un pic de cacat!"

Dorian Popa a fost oprit în trafic, în data de 26 octombrie, și în urma testului antidrog a ieșit pozitiv.

Rezultatul analizelor INML a indicat că influencerul a fost pozitiv la canabis. Răspunsul i-a fost eliberat lui Dorian Popa în doar o săptămână, în timp ce șoferi depistați în luna august nu au primit nici azi buletinul toxicologic.

Şoferii: „Există un INML paralel pentru vedete?”

„Există un INML paralel pentru vedete?”, se întreabă șoferii rezoltati, după ce și chef FOA a fost prins drogat la volan, iar analizele de la Medicină Legală au ieșit foarte repede.

Conform legii, trimiterea în judecată sau clasarea dosarului de către procuror se face exclusiv pe baza buletinului eliberat de INML. Fără acesta, probele, permisul și dosarul penal rămân blocate.

De ce sunt întârzieri atât de mari?

Medici INML au explicat de unde vin întârzierile, în foarte multe cazuri, și chiar confirmă că, în cazul vedetelor, dosarele sunt prioritizate. Cel mai probabil, sugerează aceștia, impactul mediatic grăbește procesul.

Se mai sare rândul pentru cazuri grave, accidente, crime. Dar și pentru vedete care sunt mediatizate”, a declarat un expert medico-legal, pentru Realitatea PLUS.

author avatar
Andrei Ștefan