AcasăSOCIALO șoferiță, filmată pe contrasens pe Autostrada A1. Cu ce sancțiuni s-a...

O șoferiță, filmată pe contrasens pe Autostrada A1. Cu ce sancțiuni s-a ales tânăra – VIDEO

Filmată pe contrasens, pe Autostrada A1. Cu ce sancțiuni s-a ales tânăra șoferiță - VIDEOFilmată pe contrasens, pe Autostrada A1. Cu ce sancțiuni s-a ales tânăra șoferiță - VIDEO (sursa foto: antena3.ro)

O mașină a fost surprinsă, recent, pe contrasens, pe Autostrada A1. Incidentul a fost filmat.

Iar imaginile surprinse în trafic au ajuns și în atenția oamenilor legii, care au identificat persoana aflată la volanul autoturismului. Așa s-a aflat că e vorba despre o șoferiță în vârstă de 22 de ani, din Arad.

Și că episodul a avut loc în dimineața zilei de miercuri, 26 ianuarie, „autoturismul în cauză deplasându-se pe Autostrada A1, în zona km. 582-583, pe banda 2, pe sensul opus de mers”, din câte a anunțat IPJ Arad.

Ce amendă a primit șoferița

Șoferița în vârstă de 22 de ani a fost identificată de către polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Nădlac-Deva. Nu au lipsit sancțiunile în acest caz. Tânăra conducătoare auto a fost amendată cu 870 de lei. De asemenea, ea a rămas fără permis de conducere, pentru 60 de zile.

Și tot în 26 ianuarie, reprezentanții IPJ Arad au anunțat, într-un comunicat, faptul că „în ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri au continuat acțiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum și pentru conștientizarea de către conducătorii auto a pericolelor la care se expun, prin nerespectarea regulilor de circulație”.

Ca urmare a neregulilor constatate, oamenii legii au dat peste 160 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 73.000 de lei, și au reținut 9 permise de conducere.