AcasăSOCIALScandalul "SEX vs. GEN" a dus la acuze incredibile la adresa unui...

Scandalul „SEX vs. GEN” a dus la acuze incredibile la adresa unui preot: „SEX e ce faci tu cu Pomohaci”

sex vs genScandalul "SEX vs. GEN" a dus la acuze incredibile la adresa unui preot: "SEX e ce faci tu cu Pomohaci"

Un nou scandal a cuprins România: „SEX vs. GEN”. Legislația Uniunii Europene privind modul în care trebuie să arate cartea de identitate precizează clar că fiecare stat membru UE ar trebui să decidă dacă include sau nu genul („gender”) pe actul de identitate, iar dacă acesta este inclus, trebuie utilizate inițialele „F”, „M” și „X” sau orice altă inițială unică corespunzătoare limbii statului membru respectiv.

O decizie CEDO pronunțată în luna iunie a amendat România din cauză că nu pune la dispoziția persoanelor transgender o procedură clară privind schimbarea genului în actele de identitate. Deciziile CEDO sunt obligatorii pentru România, stat membru în Consiliul Europei.

Un consilier USR, derapaj la adresa unui preot

Derapaj grav al unui consilier USR din Deva la adresa unui preot. Într-o postare pe Facebook, politicianul a încercat să-i explice reprezentantului bisericii care este diferența dintre „SEX” și „GEN”. Alesul local i-a transmis preotului – „SEX e ce faci tu cu Pomohaci”.

Lucian Mara l-a mai acuzat pe preotul Eftimie Mitra, de la Schitul „Sfinții Români”, din Hunedoara de propagandă politică. Întrebat dacă are dovezi care să-i susțină acuzațiile, consilierul a spus că a vrut doar… să facă o glumă.

Cum e corect? SEX sau GEN?

Deși în limba engleză („gender”), franceză („genre”) și germană („Geschlecht”) legislația UE se referă clar la „gen” cu cele trei variante ale sale, în traducerea oficială a actului normativ din limba română, cuvântul „gender”/„genre”/„Geschlecht” este tradus prin termenul „sex”, tot cu cele trei variante ale sale.

Or, nu există trei variante de „sex”, ci numai masculin și feminin. Totuși, în același document în limba română apare și noțiunea de „gen”.

author avatar
Andrei Ștefan
769 afisari

3 COMENTARII

  1. HUO SODOMA ŞI GOMORA!
    Idioți care umblă cu acele culori ale curcubeului, depravatilor si destrabalatilor si poponarilor si lin găilor, măi gay lor, voi aveți X în chiloți? Cum îi zice la X ul vostru? Chiz do uță? Sau puțo chiz dă?
    Băi contra naturii ce sunteți, nu vă mai că ca ți pe voi că v-o dăm la bot. Dacă tot vă place. Aveți comportament de avortoni si schizo. Si cu cât defilați mai mult pe străzi cu atât mai mult stârniți furia mamelor si tatilor si bunicilor si copiilor nostri. Mai bine stați dracului acolo în banca voastră si nu vă mai etalați fundurile pe străzi. Stați la voi acasă. Si va fi liniste. Altfel sunteți pe mâinile noastre.
    Si nouă ne e scârbă.

    • BRAVO GANDITORULE CU INIMA SI CREER DE DAC CA TINE SUNTEM MAJORITATEA …………………EI SUNT TURBATII NEAMULUI…….ragaliile societatii umane………………reziduri sau gunoaie umane………..

  2. Corect e constitutia fizica – barbat
    – femeie
    aia nu minte cromozonul i doar de 2 feluri xx si xy.
    Sex e cand faci sex, genul e gramatical iar gender in engleza inseamna orientarea.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger