Cauta

România Educată?! Încăierare între două eleve, la Roșiori de Vede/ Elev reținut într-un caz revoltător, în Bacău

sursa foto: sursazilei.ro

Situația devine tot mai îngrijorătoare, pe măsură ce apar tot mai multe cazuri de violență în care sunt implicați elevi.

Joi dimineață s-a aflat că un elev din Bacău a fost reținut, după ce cu o zi în urmă două tinere de la un liceu din Roșiori de Vede, județul Teleorman, s-au încăierat în văzul lumii, sub privirile mai multor colegi.

sursa foto: captură video impactnews24.ro

E vorba despre două eleve ale Liceului Tehnologic Virgil Madgearu din Roșiori de Vede, iar incidentul în care au fost implicate s-a produs miercuri, chiar în fața unității școlare, la ieșirea de la cursuri, potrivit impactnews24.ro. Conform primelor informații, fetele ar fi eleve în clasa a X-a și a XI-a ale liceului și s-ar fi luat la harță din cauza unui băiat.

Incidentul a fost filmat. S-a lăsat cu păruieli și chiar și cu pumni. Nu o dată, fetele au ajuns să se tăvălească, pur și simplu, pe pământ, în toiul luptei. Imaginile au părut desprinse mai degrabă dintr-un ring de luptă.

Elev din Bacău reținut într-un caz greu de imaginat

Pe de altă parte, joi dimineață s-a aflat că un tânăr de 15 ani ajuns în vizorul polițiștilor din Bacău a fost reținut.

Un elev din Bacău care și-a obligat un coleg să-și bage cu capul în toaletă și să pupe mâna agresorului a fost reținut, potrivit stiripesurse.ro.

„În urma probatoriului administrat, polițiștii au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, a tânărului de 15 ani, bănuit de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Totodată, facem precizarea că, atât polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară, cât și cei ai Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității desfășoară activități preventive în unitățile de învățământ de pe raza întregului județ, pe tot parcursul anului școlar, în vederea preîntâmpinării unor evenimente negative în rândul elevilor”, informează Poliția Bacău.

Ancheta a fost începută de poliție după ce pe rețelele de socializare au apărut imagini cu doi elevi cu nevoi speciale, bătuți și umiliți de un coleg. Episoadele greu de imaginat au avut loc la Liceul Tehnologic „Dumitru Mangeron” din Bacău. Unul dintre elevi a fost umilit în toaleta unei băi de către un coleg, care l-a obligat să-și bage cu capul în toaletă și să pupe mâna agresorului, conform sursei citate.

Ultimele stiri

  • Cea mai bună alegere din Europa pentru investitorii financiari
  • BREAKING NEWS. Mandat de arestare pe numele premierului israelian Benjamin Netanyahu
  • Răzvan Lucescu – titlul de campion cu cel mai înalt grad de dificultate
  • Primarul Capitalei, Nicuşor Dan: „Am nenumărate lucruri pe care mi le reproşez” – VIDEO
  • Nicolae Ciucă îşi lansează cartea: Sunt gândurile mele despre ce a însemnat tranziția de la om de armată la om politic
  • Incident șocant la Parchetul Vaslui: o angajată ar fi dat foc unor documente şi ar fi încercat să se sinucidă
  • Ce acte trebuie să duci statului dacă vrei o pensie mai mare. Veste de la Simona Bucura-Oprescu
  • Ai grijă unde bei berea la mare! Poţi primi o amendă de 1.500 euro
  • Miron Cozma, audiat la PG: „Care Mineriadă? Toţi îl susţineţi pe Iliescu. Nu a existat Mineriadă”
  • Ayatollahul Iranului amenință: „Dacă avem și cea mai mică dovadă, vom reacționa dincolo de orice imaginație!” (VIDEO)
  • Exit mobile version