AcasăNewsBĂTAIE zdravănă pe care un profesor de matematică i-ar fi administrat-o unui...

BĂTAIE zdravănă pe care un profesor de matematică i-ar fi administrat-o unui elev. Cum a reacţionat Poliţia

bataie scoalaBĂTAIE zdravănă pe care un profesor de matematică i-ar fi administrat-o unui elev. Cum a reacţionat Poliţia

Poliţia din judeţul Cluj a deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă în cazul unui profesor de la o unitate de învăţământ din Turda, acuzat că a bătut un elev.

Incidentul s-a petrecut la Școala „Horea, Cloșca și Crișan” din Turda, la ora de matematică, când un elev a fost bătut cu pumnii și picioarele de un profesor. Mama elevului ar fi declarat că a fost chemată la școală și i s-a spus că fiul ei a fost „îmbrâncit” de profesor.

Mama nu şi-a crezut fiul

Mama unui elev de clasa a VI-a de la Școala „Horea, Cloșca și Crișan” a acuzat faptul că fiul său a fost bătut cu pumnii și picioarele de către profesorul său de matematică.

La ora 10:40, băiatul meu m-a sunat de la școală, pentru a-mi spune că a fost bătut și trântit de pe scaun de profesorul de matematică.

Sincer, nu l-am crezut pe fiul meu, deoarece el este mai neastâmpărat, însă după aceea am fost sunată de dirigintă și de doamna directoare și chemată la școală”, a declarat mama elevului bătut de profesorul de matematică

Pe grupul de părinți au apărut mesaje în care mamele celorlalți copii povesteau ceea ce s-a întâmplat fiului meu și eram întrebată cum se simte fiul meu.

Atunci mi-am dat seama că fiul meu nu a mințit și că, într-adevăr, a fost bătut!”, a adpugat femeia.

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu

Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public, referitoare la un elev al unei unităţi şcolare din municipiul Turda, care ar fi fost agresat fizic de un cadru didactic, la data de 15 februarie a.c., poliţiştii municipiului Turda s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă.

Astfel, în cauză au fost demarate cercetări şi vor fi efectuate verificări pentru a fi stabilite toate circumstanţele în care a avut loc evenimentul”, se arată într-o informare trimisă, miercuri, de IPJ Cluj, citată de Agerpres.

author avatar
Andrei Ștefan
465 afisari

2 COMENTARII

  1. Cu siguranță l-a scos din minți pe profesor! Până și mă-sa recunoaște că e „neastâmpărat”! Gândiți-vă care e realitatea. Nici un profesor nu se duce la locul unde își câștigă pâinea cu gândul să snopească elevii. Din păcate, elevii cu tulburări de comportament( ca să mă exprim elegant) merg la ore la un loc cu elevii întregi la cap și educați cât de cât de acasă! Intenționat se face acest lucru, pt a crea cât mai mult haos și câți mai mulți viitori „interlopi”, la modă de altfel…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger