AcasăNewsBătaie cu pumni și picioare între două eleve, în curtea unui liceu...

Bătaie cu pumni și picioare între două eleve, în curtea unui liceu din Drobeta Turnu Severin. Imagini șocante! – VIDEO

elevaBătaie cu pumni și picioare între două eleve, în curtea unui liceu din Drobeta Turnu Severin. Imagini șocante! - VIDEO

Bătaie cu pumnii şi picioarele între două eleve de clasa a IX-a, chiar în incinta unui liceu din Drobeta Turnu Severin. Scandalul ar fi pornit din cauza unor comentarii pe Facebook. 

În imaginile publicate pe rețelele de socializare se vede cum una dintre adolescente este trasă de păr și lovită cu bestialitate cu piciorul de cealaltă adolescentă. Întreagă scenă se petrece sub ochii mai multor martori.

Nimeni nu a intervenit între bătăușe

Secunde bune nimeni nu a încercat să o oprească pe agresoare. A continuat să-și lovească colega și să o înjure fără milă. În final, un tânăr intervine şi o dă la o parte pe adolescenta nervoasă.

Scăpată din mâinile agresoarei, prima adolescentă se așează pe bordură. Nimeni însă nu s-a apropiat să-i ofere primul ajutor.

Polițiștii au deschis dosar penal

Imaginile revoltătoare au ajuns şi pe mâinile polițiștilor care au deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violențe.

Adolescentele erau eleve la licee diferite, însă au ajuns să se certe din cauza unor comentarii pe rețelele de socializare.

author avatar
Andreea Vlad
630 afisari

19 COMENTARII

  1. Dupa ce a prins-o de ciuf trebuia sa-i dea un genunchi in burta sa o puna la pamant. Dupa aia sa o dea cu capul de asfalt iar la urma sa o ia la picioare!

    • dupa care iei tu mue, deviantule!
      ce viteaz esti si cum le stii pe toate, comandor kakat….

      • nik daca Militia decerna premiul celui mai mare bataus eram printre nominalizati. Pai tu crezi ca noi ne rugam de infractori sa declare ce au facut?

          • Asa mentinea Militia ordinea , Cand luam cate un recidivist de acasa avea ochii in lacrimi. Multi ani am crezut ca-i de la emotia revederii pana intr-o zi cand am intrebat. Nu era de la emotia revederii ci din cauza la ce urma sa se intample la sediu.

          • eu il apreciez pe tovarashu comandor . sunt sigur ca e un bun profesionist si te-ar invata disciplina si regulamentele militare in doi timpi si trei miscari daca l-am ruga frumos.

          • @ nik –Vorbesti urat. Ai gura mare dar nu-i nimic ca se rezolva. Dupa ce-ti croies 12 batoane pe fund in 6 secunde ai sa realizezi ca nu e frumos sa te comporti ca la oi, ciobanule.

      • Asta este românia educata ,a impostorului ,trădătorul și excrocului Werner,

        • bah b0ule.
          nu impresionezi pe nimeni cu povesti de miitian.
          stim ce erau inainte de 89.
          acum nu s-au schimbat.
          esti cel mai bun exemplu, pork batran !

          • Scuze , nu imi luasem pastilele.
            Da tata fura portofele si a fost inchis.
            Si asta cu Deva este adevarat!
            Scuze.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger