AcasăSOCIALMomente de groază pentru o bătrână, ca urmare a unui incendiu! Pompierii...

Momente de groază pentru o bătrână, ca urmare a unui incendiu! Pompierii au intervenit de urgență

Momente de groază pentru o bătrână, ca urmare a unui incendiu! Pompierii au intervenit de urgență (sursa foto: ISU Ialomița)

Au fost momente cumplite pentru o femeie din județul Ialomița, după ce un incendiu a izbucnit în bucătăria locuinței sale. Bătrâna s-a speriat atât de tare, încât a ajuns în atenția salvatorilor, având nevoie de asistență medicală.

Pompierii de la Detașamentului Urziceni au intervenit de urgență, vineri seară, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, după ce au fost anunțați despre incendiul care s-a produs la o casă din comuna Dridu.

Un echipaj SMURD i-a acordat îngrijiri bătrânei

sursa foto: ISU Ialomița

La fața locului a ajuns și un echipaj SMURD, care i-a acordat îngrijiri medicale femeii de aproximativ 83 de ani, care a suferit un atac de panică. Bătrâna nu a dorit să meargă la spital, din câte au anunțat reprezentanții ISU Ialomița.

La momentul la care au ajuns pompierii în curtea casei femeii, incendiul se manifesta la nivelul bucătăriei, ”unde un ibric uitat pe aragazul în funcțiune a luat foc și a aprins materialele combustibile din apropierea aragazului. A ars acoperișul bucătăriei confecționat din lemn și învelit cu tablă pe o suprafață de aproximativ 20 metri pătrați și s-au degradat bunuri electrocasnice”, conform ISU Ialomița.

Pompierii au acționat pentru stingerea incendiului. Din câte se poate vedea din imaginile surprinse la fața locului, pagubele provocate de foc au fost destul de însemnate.

71 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger