AcasăSOCIALAlertă pe litoral. Două rulote s-au făcut scrum la Eforie Nord. Incendiu...

Alertă pe litoral. Două rulote s-au făcut scrum la Eforie Nord. Incendiu la un hotel din Constanța – VIDEO

Alertă pe litoral. Două rulote s-au făcut scrum la Eforie Nord. Incendiu la un hotel din Constanța - VIDEO (sursa foto:captură video Eforie Online/Facebook)

Pompierii au fost în alertă, vineri, 9 iulie. Două incidente au avut loc – unul la Eforie Nord, în apropiere de zona de plajă, pe care se aflau turiști, și altul la Constanța.

Din imaginile surprinse la fața locului, în zona unei plaje din cunoscuta stațiune Eforie Nord, una dintre destinațiile alese de românii care își petrec concediul de vară pe litoralul autohton, se pot vedea urmările unui incendiu care a afectat două rulote.

Acestea au ars în totalitate, proporțiile pagubelor materiale fiind, așadar, însemnate. Pompierii au fost chemați în zonă, însă nu s-a mai putut salva nimic din rulotele cuprinse de flăcări.

Imaginile postate pe pagina de Facebook Eforie Online surprind momente în care, sub privirile turiștilor aflați pe plajă, câteva persoane au intervenit pentru a ajuta la stingerea incendiului, alături de pompieri.

În zonă a ajuns și o autospecială SMURD. Din primele informații, nu ar fi fost persoane care să fi avut de suferit de pe urma acestui nefericit episod.

Mai multe autospeciale de pompieri au intervenit la un hotel din Constanța

Totodată, s-a aflat că pompierii au fost anunțați despre producerea unui incendiu, de această dată la un hotel din orașul Constanța, aflat pe strada Mircea cel Bătrân.

Din primele date, incidentul a fost semnalat la hotelul Continental Forum (fost Ibis). Flăcările ar fi apărut în zona acoperișului, unde ar fi ars un aparat de aer condiționat, conform realitatea.net.

La fața locului au ajuns mai multe autospeciale de stingere, inclusiv una dotată cu scară, destinată intervențiilor la înălțime, dar și o autospecială a SMURD-ului. Conform primelor informații, nu sunt victime.

Încă nu se cunosc detalii cu privire la nivelul pagubelor cauzate de incendiu. Pompierii urmează să stabilească exact și ce anume s-a întâmplat și care au fost cauzele care au dus la producerea acestui incident.

304 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger