AcasăNewsIncendiu de proporții în Botoșani. Pagubele sunt uriașe: patru mașini făcute scrum...

Incendiu de proporții în Botoșani. Pagubele sunt uriașe: patru mașini făcute scrum (VIDEO)

incendiuIncendiu de proporții în Botoșani. Pagubele sunt uriașe: patru mașini făcute scrum (VIDEO)

Un incendiu uriaș a avut loc la un service auto din municipiul Botoșani. Misiunea pompierilor a fost cu atât mai dificilă cu cât în garaj se aflau patru mașini, care au ars ca niște torțe.

Două ore s-au chinuit pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani să stingă vâlvătaia. Salvatorii au venit cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și au constatat că exista pericolul ca incendiul să se extindă și la o casă din gospodărie.

„La sosirea forțelor de intervenție, ardea garajul în totalitate, cu degajări mari de fum. Pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor s-a intervenit două ore și jumătate. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuit produs la unul dintre autoturisme, care fusese parcat în garaj cu puțin timp înainte de producerea evenimentului”, a explicat Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al ISU Botoșani.

Primul ajutor a fost dat de vecinii din zonă, însă flăcările erau foarte mari. Incendiul ar fi pornit chiar de la una dintre mașinile aflate în garaj în acel moment.

Oficialul ISU a precizat că, foarte probabil, cauza de producere a incendiului a fost scurtcircuit la unul dintre autoturisme, care fusese parcat în garaj cu puţin timp înainte de producerea evenimentului.

author avatar
Andreea Vlad
166 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger