AcasăSOCIALIncident grav! Copil de 12 ani, înjunghiat de un coleg cu un...

Incident grav! Copil de 12 ani, înjunghiat de un coleg cu un an mai mare

Incident grav! Copil de 12 ani, înjunghiat de un coleg cu un an mai mare (foto: Facebook)

Un nou episod șocant de violență, în plină stradă, în România. De această dată,  doi minori au fost implicați într-un conflict spontan.

După ce zilele trecute o tânără a fost lovită fără milă de soțul ei, în plină stradă, până să intervină martorii, pentru a-l îndepărta pe bărbatul violent, mai nou s-a aflat că un băiat de 12 ani a ajuns la spital, tot în urma unui episod derulat în spațiul public.

Grav este faptul că în acest caz au fost implicați doi minori, colegi de școală. Care nu se știe exact ce au avut de împărțit, de s-a ajuns la așa o situație gravă.

Totul s-a întâmplat miercuri, în orașul Babadag, din Tulcea. Doi băieți, în vârstă de 12 și, respectiv, 13 ani, au avut o altercație în stradă. În urma acestui episod, copilul de 12 ani a fost dus la spital, după ce ar fi fost înțepat de colegul său, cu un an mai mare, cu un obiect ascuțit în zona abdomenului și a femurului stâng, conform cugetliber.ro.

Polițiștii, sesizați despre acest incident grav, fac cercetări, pentru a se stabili exact ce anume s-a întâmplat de s-a putut ajunge la un astfel de gest.

188 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger