AcasăSOCIALȘOCANT! Femeie bătută în plină stradă! Ce s-a întâmplat cu agresorul -...

ȘOCANT! Femeie bătută în plină stradă! Ce s-a întâmplat cu agresorul – VIDEO

Scene șocante: Femeie bătută în plină stradă! Ce s-a întâmplat cu agresorul - VIDEO (foto: Facebook)

ȘOCANT! Femeie bătută în plină stradă! Un episod deosebit de violent, căruia i-a căzut victimă o tânără, a fost surprins de o cameră de supraveghere. Oamenii legii au luat deja măsuri în acest caz înfiorător.

Totul s-a întâmplat luni, pe o stradă din comuna bistrițeană Telciu, iar din câte anunță Digi 24, agresorul ar fi chiar soțul femeii.

ȘOCANT! Femeie bătută în plină stradă! Agresorul, reținut de polițiști

Din imagini se poate vedea cum bărbatul o lovește în câteva rânduri, inclusiv cu piciorul, când femeia ajunge la pământ. În cele din urmă, un alt bărbat intervine și încearcă să îl îndepărteze pe agresor de lângă femeia lovită. Ulterior s-a aflat că victima a ajuns la spital, iar bărbatul, în vârstă de 32 de ani, la audieri, ulterior acesta din urmă fiind reținut.

Din câte a anunțat Crina Sîrn, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița, într-o intervenție telefonică în direct la postul TV, ”bărbatul a fost reținut (…), în cursul zilei de astăzi va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile și este cercetat pentru violență în familie, dar și tulburarea ordinii și liniștii publice”. Totodată, reprezentantul IPJ Bistrița a precizat că ”pentru protejarea victimei” polițiștii care au intervenit la caz au emis un ordin de protecție provizoriu.

Vă avertizăm că urmează imagini ce vă pot afecta emoțional!

271 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger