AcasăSOCIALScene înfiorătoare! S-au luat la bătaie în mall, sub privirile îngrozite ale...

Scene înfiorătoare! S-au luat la bătaie în mall, sub privirile îngrozite ale oamenilor! – VIDEO

Scene înfiorătoare! S-au luat la bătaie în mall, sub privirile îngrozite ale oamenilor! - VIDEO (foto: captură video)

Scene foarte violente, pe holurile unui centru comercial din Craiova, aparent în urma unui conflict spontan.

Mai mulți tineri s-au luat la bătaie, marți, într-un mall din orașul amintit. Din motive neclare încă, bărbații au început să se lovească unul pe altul, s-au îmbrâncit, ba chiar unul dintre ei a lovit cu piciorul. Incidentul s-a derulat sub privirile îngrozite ale angajatelor centrului comercial, dar și ale persoanelor aflate la cumpărături.

Conform realitatea.net, unul dintre tinerii implicați în altercație – în vârstă de 21 de ani – a ajuns pe mâna medicilor, fiind dus la spitalul județean pentru a primi îngrijiri.

A fost chemată poliția, iar oamenii legii au început o anchetă în acest caz, fiind deschis un dosar penal.

Bătaia a fost surprinsă în imagini, iar cadrele sunt – vă avertizăm – greu de privit și vă pot afecta emoțional!

398 afisari

3 COMENTARII

  1. ”… bărbații au început să se lovească UNUL PE ALTUL… ”(noroc că ai specificat, altminteri am fi crezut că s-au lovit pe ei înșiși), ” s-au îmbrâncit ” (probabil tot între ei sau unul pe altul), ” ba chiar unul dintre ei a lovit cu piciorul ” – incredibil, după ce că s-au lovit unul pe altul, să mai lovească și cu piciorul, așa cevaaa! Și, la final, ”… vă pot afecta emoțional ”. Într-adevăr, prin PROSTIA ta (a voastră, a ziaricilor cu muci in loc de creier, care se pișă pe ea de meserie și limbă română) ne afectezi foarte emoțional.

    • De departe cel mai bun comentariu, clar! Asa se întâmplă când toate chatistele și escortele ajung sa facă facultăți la colt de bloc și apoi li se da un calculator cu tastatură sa scrie și ele cate o mizerie de genul asta, care apoi ajunge sa fie publicată. Mama lui de jurnalism…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger