AcasăSOCIALAnarhie în centrul Bucureştiului: "coronascepticii" au luat străzile cu asalt şi contestă...

Anarhie în centrul Bucureştiului: „coronascepticii” au luat străzile cu asalt şi contestă restricţiile încălcând legea!

protest anti-mascaAnarhie în centrul Bucureştiului: "coronascepticii" au luat străzile cu asalt şi contestă restricţiile încălcând legea!

Românii nemulţumiţi de restricţiile impuse de autorităţi şi-au făcut un obicei de a protesta în fiecare weekend, în Bucureşti.

Sâmbătă, 20 martie, câteva sute de persoane s-au adunat în Piața Universității și în Piața Victoriei din Capitală pentru a protesta împotriva purtării măștii de protecție.

Protestatarii încalcă legea de faţă cu jandarmii

Oamenii stau într-un grup compact, niciunul dintre ei nu poartă mască și nici nu respectă vreo măsură de prevenție și flutură steaguri și pancarte. Unii dintre ei au icoane și steaguri ale României inscripționate cu „Dacii Liberi” sau imprimate cu simbolul lupului dacic.

Protestatarii au şi o tactică, pentru a fenta forţele de ordine: până în momentul în care ajung în mijlocul mulțimii, oamenii poartă masca de protecție, mai ales având în vedere că zona este împânzită de polițiști. În momentul în care ajung în zona din apropierea guvernului, mai toți își dau masca jos.

Protestăm împotriva unui sistem ticăloşit. Popor român răzvrăteşte-te„, spune un protestatar făcând aluzie la guvernaţii care conduc ministere fără sa aibă studii în domeniu.

Protestul, condus de Diana Şoşoacă

Protestul este condus de senatoarea Diana Șoșoacă.Ea a acuzat conducerea centrului de vaccinare din România că nu a gestionat potrivit întreaga campanie.

Tu nu poți să cerifici o pandemie până nu descoperi că în propria țară ai epidemie. Este o chestie logică, care iese din legislație.

Nu mă las până nu sunt demiși acești oameni și nu vom avea niște profesioniști. Justiția lasă de dorit, totul pleacă de lipsa dreptății„, a spus Diana Șoșoacă în Piața Victoriei.

author avatar
Andrei Ștefan
553 afisari

8 COMENTARII

  1. Ba, voi la Iesi nu mai puteti respira de grija bucurestenilor ?!
    Sa va fie rusine, sclavetilor !
    Serasuceste in mormint Stefan cel Mare si Sfant, cind va vede in ce hal ati ajuns !!!

  2. Protestatarii NU INCALCA NICI O LEGE! Așa zisa lege a restrictiilor este ILEGALĂ ȘI INCALCA LIBERTĂȚILE ȘI DREPTURILE CONSTITUȚIONALE ALE ROMÂNILOR! CONFORM CCR. RESTRICȚIILE SINT ILEGALE ȘI NECONSTITUȚIONALE, ADICĂ CALCA ȘI CONSTITUȚIA REPUBLICII ROMÂNIA ÎN PICIOARE!

  3. Legea o încalcă jegurile care ne vor închiși și cu cârpă pe față, băi, sclavet de ziaric prost. Dacă o lege este dictatorială, absurdă și împotriva demnității umane și a bunului simt, înseamnă că e o bătaie de joc și nu trebuie să te supui, orbește, dimpotrivă. Dacă ești un rahat în ploaie, fie și la redacția unui ziar, e mai greu să pricepi, probabil.

  4. Legea (legile) aia de care spui tu, jurnalicule,
    că este încălcată, fără să îți cadă muianul de rușine, este o lege CRIMINALĂ, care OMOARĂ OAMENI CU ZILE și din cauza căreia ne ducem dracului. Nu-ți este rușine, jigodie împuțitã?

  5. S-a saturat lumea de incompetenta autorităților, care nu fac nimic, doar laude de sine și pe weekend cate un schi, în rest la basca ii doare, au ciolanul, prostii i-au votat, hai pa românia

  6. Ghiciti cine a postat , cu pseudonime diferite , la orele 17:20 , 17:45 , 18:10 , 18:14 si 21:49 ?

  7. Un ziarist adevarat relateaza adevarul. Daca tie iti place sa traiesti sub nemernicul de Arahat, criminal si jeg corupt, daca iti place sa stai cu carpa pe fata, daca iti place sa te ameninte drogatul de Catu-Matu, daca esti crescut si educat sa fii o rama in ciment, nu inseamna ca trebuie sa ii condamni pe romani ca s-au saturat de scarba pandemiei care produce foarte multi bani mafiei politico-medicale. In loc sa te streseze ca romanii vor viata inapoi, ar trebui sa scotocesti in gunoiul politic sa vezi cine jefuieste statul sub masca pandemiei?! Orban si ai lui cu girul satanistilor din justitie! Kovesi a girat si spalat jafuri inimaginabile, continuate acum in voie de procurori corupti si vanduti pe cate 30 de arginti de la Soros. Cand o crapa Soros cu planurile lui de distrugere a lumii, ciracii lui isi vor ocupa locul in iad alaturi de el. Incepand cu Renate Weber si Alina Mungiu Pippidi si Bogdan Teodorescu si Eduard Hellvig dintai tradatorii poporului roman! Va supara poporul cand nu e trotilat la creieri….

  8. Lăsați oamenii in pace și nu vă mai bateți joc de ei forțandu-i să poarte o mască de „protecție” cu aspect de botniță care lezează profund demnitatea umană și pentru care oricum nu există nicio dovadă credibilă că ar fi de vreun real folos in prevenirea infectării cu vreun virus de cursă lungă.

    Iată ce spune art. 1 alin. (3) din Constituție:

    „Romania este stat de drept, democratic si social, in care demnitatea omului, drepturile si libertătile cetătenilor, libera dezvoltare a personalitătii umane, dreptatea si pluralismul politic reprezintă valori supreme, in spiritul traditiilor democratice ale poporului roman si idealurilor Revolutiei din decembrie 1989, si sunt garantate.”

    Demnitatea omului este PRIMA dintre valorile supreme pe care se bazează statul de drept. Constituția prevede posibilitatea limitării unor drepturi și libertăți, nu insă și limitarea/anularea demnității umane. De ce? Pentru că in momentul in care ai dat in cap demnității umane in acel moment te-ai transformat intr-un stat nazist.

    In plus, iată ce spune Convenția de la Oviedo (pe care Romania a ratificat-o și care – atenție! – conform art. 20 din Constiție are prioritate față de legile interne):

    „CAPITOLUL II:
    Consimtămantul
    Art. 5: Regula generală
    O interventie in domeniul sănătătii nu se poate efectua decat după ce persoana vizată si-a dat consimtămantul liber si in cunostintă de cauză. Această persoană primeste in prealabil informatii adecvate in privinta scopului si naturii interventiei, precum si in privinta consecintelor si riscurilor. Persoana vizată poate in orice moment să isi retragă in mod liber consimtămantul.”

    Orice cetățean din această țară are și libertăți (nu numai obligații). Iar una dintre libertățiile pe care le are este aceasta: să se supună, pe bazea consimțămantului liber informat, la acele intervenții in domeniul medicinii pe care le găsesc bune pentru sănătatea lor și să respingă, fără să fie necesar să se justifice in vreun fel in fața cuiva, acele intrevenții pe care le consideră de neacceptat.

    In concluzie:

    Jos Botnița!

    Libertate pentru toate lumea!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger