AcasăSOCIALProtest ieșit din tipare în fața sediului MAI. Au adus ”toalete” ca...

Protest ieșit din tipare în fața sediului MAI. Au adus ”toalete” ca la țară!

Protest ieșit din tipare în fața sediului MAI. Au adus ”toalete” ca la țară! (sursa foto. europafm.ro)

Mai multe cabine, amintind de toaletele aflate în curți, în zona rurală, au răsărit, joi, în fața sediului Ministerului condus de către liberalul Lucian Bode.

Gestul ieșit din tipare, menit a atrage atenția asupra unei situații de nedorit, pentru anul în care suntem, vine din direcția Sindicatului Europol. Și se vrea a fi un semnal, care să ajungă și mai clar în atenția decidenților.

sursa foto: realitatea.net

Avem un protest simbol. Am adus realitatea din țară la minister. Fără apă, fără săpun, așa arată realitatea din teren. Nimeni nu a făcut niciun demers să reducă numărul posturilor de poliție fără toaletă. Cum să se respecte măsurile de protecție recomandate în condițiile în care mii de colegi nu au apă curentă?! Nu mai spun de rușine când cineva întreabă unde este toaleta”, a transmis cu acest prilej Cosmin Andreica, președintele Sindicatului EUROPOL citat de realitatea.net.

”1250 de posturi de poliție fără WC sau cu Wc în curte” – s-a scris pe o pancartă sprijinită de o astfel de cabină. De asemenea, lipită pe o ”toaletă” din rândul celor apărute în fața sediului MAI-ului stătea scris un alt mesaj sugestiv: ”Voi vreți performanță în condiții degradante”. ”Voi MAI aveți hârtie igienică? Noi NU!”, sună un alt astfel de mesaj ales pentru această formă spontană de protest.

636 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger