AcasăSOCIALAlte proteste, anunțate sâmbătă în Capitală! Ce precizări face Jandarmeria

Alte proteste, anunțate sâmbătă în Capitală! Ce precizări face Jandarmeria

protesteAlte proteste, anunțate sâmbătă în Capitală! Ce precizări face Jandarmeria

Noi proteste sunt anunțate în acest weekend în Capitală. Cele mai importante zone din București vor deveni, sâmbătă, loc de întâlnire pentru manifestanți.

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti atrage atentia că participanții trebuie să păstreze distanța fizică față de celelalte persoane și să poarte în mod corespunzător masca de protecție.

Potrivit DGJMB, sâmbătă, sunt anunțate mai multe adunări publice. Acestea vor avea loc în:

  • Piaţa Universităţii – zona Fântâni, între orele 15,00 – 18,00;
  • alveola Parcului Izvor, în intervalul orar 18,30 – 22,00;
  • Piaţa Victoriei, între orele 14,00 – 17,30;
  • zona statuii Leu (intersecţia bd. Iuliu Maniu cu bd. Geniului), între orele 19,00 – 21,00.

„Din motive de sănătate publică, păstraţi distanţa fizică faţă de celelalte persoane şi purtaţi în mod corespunzător masca sanitară de protecţie. Pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a adunărilor publice, trebuie să manifestaţi paşnic şi civilizat, să vă delimitaţi de persoane care tulbură ordinea publică sau incită la violenţă şi să semnalaţi jandarmilor prezenţa în zonă a unor astfel de persoane”, precizează DGJMB.

Patru proteste sunt anunțate sâmbătă în Capitală

Jandarmii bucureşteni reamintesc că, pe timpul stării de alertă, conform legii, numărul participanţilor la mitinguri sau demonstraţii trebuie să fie de maximum 100 de persoane.

Organizatorii acestor adunări publice au obligaţiile legale de a respecta locul şi intervalul orar de desfăşurare a activităţilor, precum şi celelalte norme de protecţie sanitară colectivă, în contextul epidemiologic actual.

Jandarmii vor fi prezenţi pe timpul desfăşurării acestor manifestaţii pentru a asigura măsurile de ordine publică, siguranţa participanţilor şi a celorlalţi cetăţeni, arată comunicatul DGJMB.

author avatar
Andreea Vlad
171 afisari

1 COMENTARIU

  1. Futu-va in gura de psihopati Jandarmeria si politia …la morga futu-va in gura de analfabeti !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger