Cauta

Acuzație înfiorătoare la adresa polițistului, după accidentul în care a murit o fetiță: ”A mișcat-o cu piciorul” – VIDEO

(foto: captură Antena3)

Accidentul cumplit în care a fost implicată o mașină de poliție, joi, în București, continuă să genereze reacții, mai ales după ce un martor a povestit o situație înfiorătoare, care a fost dublată de imagini surprinse la locul nenorocirii.

Sunt cadre prezentate de Antena 3, din care se vede cum polițistul atinge cu piciorul trupul copilei care era întinsă pe asfalt. Fetița a pierit, în ciuda faptului că s-au fpcut manevre de resuscitare. Leziunile suferite în urma impactului puternic i-au adus, din păcate, sfârșitul.
”Polițistul s-a dat jos din mașină, dădea cu piciorul în piciorul fetiței, ca să vadă dacă mai mișcă. A mișcat-o cu piciorul. Băiatul de acolo i-a spus că de ce o mișcă cu piciorul. După care a întors-o într-o parte”, a povestit un martor, la același post TV.

O altă copilă lovită de mașina de poliție, pe o stradă din sectorul 1, a ajuns la spital. În acest caz se fac cercetări. Încă nu e clar unde se îndrepta polițistul, despre care s-a aflat că era singur în mașină la momentul producerii accidentului. Și nici nu s-a anunțat exact ce viteză avea autospeciala de poliție la momentul producerii accidentului de joi, 13 ianuarie.

(foto: captură romaniatv.net)

Ciucă: „I-am cerut ministrului de Interne să se asigure că ancheta privind stabilirea responsabilității se derulează rapid”

După producerea acestui accident cumplit, premierul Nicolae Ciucă a anunțat că a cerut ca ancheta să se desfășoare rapid. „Am aflat cu tristețe despre tragicul accident rutier în care o fetiță și-a pierdut viața, astăzi, în București, după ce a fost lovită de o mașină a Poliției.
Sunt consternat de moartea violentă a copilei și transmit condoleanțe familiei îndoliate. Am vorbit cu ministrul Sănătății și am încredere că medicii vor face tot ce e necesar pentru îngrijirea, în cele mai bune condiții, a celei de a doua fetițe, despre care am primit asigurări că este în afara oricărui pericol.

I-am cerut ministrului de Interne să se asigure că ancheta privind stabilirea responsabilității se derulează rapid. Cei care reprezintă o autoritate publică, mai ales când poartă uniformă, sunt primii datori să protejeze cetățenii și să se asigure de respectarea legii”, a transmis premierul Ciucă, în 13 ianuarie.

YouTube video player

YouTube video player

Ultimele stiri

  • Aeroportul București-Sud va deservi peste 11 milioane de pasageri/ Băluță: Împreună am făcut primul pas – GALERIE FOTO
  • Șeful Casei Naționale de Pensii, anunț de ultimă oră pentru pensionari. Hotărârea, publicată în Monitorul Oficial
  • Nicușor Dan, complice prin pasivitate și dezinteres la dezastrul și jaful de la Arena Națională
  • Speranța gimnasticii românești între cei „100 de tineri pentru dezvoltarea României”
  • Candidatul AUR la Primăria Capitalei: Procurorii ne-au anunţat că au început urmărirea penală în urma plângerii la DNA împotriva lui Nicuşor Dan
  • Un bărbat înarmat care a încercat să incendieze o sinagogă din Franța, ucis de poliţie
  • Comunicat de presă COLEGIUL ECONOMIC ”VIILOR”
  • Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi vremea în prima parte a lunii iunie
  • Terifiant! Director de închisoare, asasinat. Primise ameninţări cu moartea de la deţinuţi
  • Planuri de călătorie date peste cap. Zeci de oameni au ratat zborul Cluj Napoca-Paris. Ce s-a întâmplat la aeroport
  • Exit mobile version