AcasăSOCIALAccident cumplit în București: două fete lovite de o mașină de poliție....

Accident cumplit în București: două fete lovite de o mașină de poliție. Una dintre copile a murit – VIDEO

Accident cumplit în București: două fete, lovite de o mașină de poliție. Una dintre copile a muritAccident cumplit în București: două fete, lovite de o mașină de poliție. Una dintre copile a murit (sursa foto: Antena3)

O mașină de poliție a fost implicată într-un accident înfiorător ce a avut loc joi, 13 ianuarie, în Capitală.

Două copile au fost lovite de o autospecială de poliție, pe o stradă din sectorul 1, când ar fi încercat să traverseze. Accidentul a avut loc pe strada Laminorului, conform Antena 3. Din păcate, deși s-au făcut manevre de resuscitare, s-a aflat că una dintre fete nu a mai putut fi salvată, fiind declarată decedată.

Cealaltă copilă lovită de mașină a fost preluată de salvatori, urmând să fie dusă la spital.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje ale salvatorilor și ale polițiștilor. Mai multe persoane, locuitori din zonă, au ieșit în stradă, după ce au aflat despre producerea acestui cumplit accident.

Primele detalii de la Poliție

„Astăzi, în jurul orei 13.30, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la un accident rutier în care a fost implicată o autospecială de poliție, pe raza sectorului 1. Agentul de poliție, aflat la volan, polițist încadrat în anul 2017, a surprins și accidentat două minore ce erau angajate în traversarea străzii.

Autospeciala rula cu semnalele luminoase in funcțiune. La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje de prim ajutor. Cercetările au fost preluate de Brigada Rutieră în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul rutier”, s-a transmis într-o informare a Poliţiei.

2.456 afisari

3 COMENTARII

  1. & 13 ianuarie
    ,,Mugurel Stancu s-a stins fulgerător. Boanchiș: „A fost cel mai deștept și plăcut consilier din fotbalul românesc””
    ,,Vești proaste pentru Mario Iorgulescu. Decizie de ultimă oră a Ministerului Justiției în cazul fiului lui Gino Iorgulescu”
    ,,EDITORIAL VALI MORARU | Boloni a plecat. Următorul!”
    ,?

  2. Consecintele deprofesionalizarii politiei.
    Fara studii de specialitate, fara antrenamente, din „surse” externe.

  3. & La baricada de la Intercontinental s-a intrat cu TAB-urile, iar despre Nicolae Labiș încă nu s-a stabilit cum a fost, cu căprioara sa ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger