Cauta

USR-iştii l-au dat de gol pe Klaus Iohannis: care este planul ascuns al preşedintelui, pentru criza politică

klaus-iohannis

USR-iştii l-au dat de gol pe Klaus Iohannis: care este planul ascuns al preşedintelui, pentru criza politică

Klaus Iohannis ar avea un plan ascuns pentru rezolvarea crizei politice, iar USR-ul l-a dat de gol. Mai bine zis, deputatul USR Emanuel Ungureanu, care a spus că preşedintele îndreaptă ţara către alegeri anticipate.

Iohannis nu va mai nominaliza un premier de la PNL, în cazul în care se va ajunge la o a treia propunere, este de părere USR-istul.

Paradox: PNL, perdanţii unor anticipate

Klaus Iohannis este hotărât să nu mai facă o nouă numire de premier dacă Guvernul Ciucă nu trece de Parlament, ci va dizolva Parlamentul. Acest lucru ar genera alegeri anticipate în cel mult 3 luni.

PSD este hotărât să nu voteze Guvernul Ciucă și, din sursele mele de la Cotroceni, ne îndreptăm către alegeri anticipate.

Domnul Iohannis n-o să mai aibă răbdare să nominalizeze un alt premier de la PNL, le-a și spus la întâlnire că a treia încercare nu va mai fi de la PNL, dar ieri, din câte știu, domnul Iohannis era decis să dizolve Parlamentul.

Probabil că marii perdanți din aceste alegeri anticipate vor fi cei de la PNL”, a spus deputatul USR Emanuel Ungureanu.

Chiar Ciucă a spus că are şanse minime Guvernul

În acest moment, premierul propus Nicolae Ciucă spune că, matematic, Guvernul nu are șanse să treacă.

Așa cum arată situația și cifrele, matematic guvernul nu are șanse să treacă. Pe parcursul negocierilor s-a constatat destul de multă inflexibilitate și că am realizat că probabil nu se va ajunge la un acord poltiic astfel încât să putem determina o majoritate care să aprobe Guvernul în Parlament.

Totuși, ținând cont de situația în care ne găsim astăzi, una deosebit de complicată, am hotărât să merg cu progamul de guvernare și Cabinetul în Parlament pentru că până miercuri mai este timp, există timp de reflecție pentru fiecare dintre parlamentari”, a spus Nicolae Ciucă.

Ultimele stiri

  • Eșec de proporții: consolidarea clădirilor, pusă pe pauză de Nicușor Dan
  • Doi angajaţi ai unei bănci din România, acuzaţi că i-au sustras unui client de 64 ani suma de 140.000 de euro. Cum au acţionat
  • Ce amendă rişti să încasezi dacă faci grătar pe balcon, de 1 Mai. Autorităţile au tras un semnal de alarmă
  • Anunţ despre pensiile românilor, înainte de Paştele 2024. Răsturnare de situaţie. Când vin banii. Ce a transmis Poşta Română
  • Marcel Ciolacu a răspuns printr-un atac la Mircea Geoană când a fost întrebat dacă va candida la alegerile prezidenţiale 2024
  • Pelerinaj de Florii 2024 la București. Care va traseul procesiunii. Trafic restricţionat în Capitală
  • O stradă din Cluj-Napoca a dispărut peste noapte! Trafic restricţionat din cauza unei alunecări de teren (FOTO)
  • Pericol cu peştele din magazine, înainte de Florii 2024! Ce au descoperit inspectorii sanitari
  • Tragedie pe şoselele din România. Doi tineri au murit la faţa locului!
  • Horoscop – sâmbătă, 27 aprilie 2024. Chiar şi în weekend, mai mulţi naitivi îşi doresc să se dezvolte pe plan profesional
  • Exit mobile version