AcasăPoliticaNicolae Ciucă, premierul desemnat de Iohannis, făcut PRAF: "Este un general-papagal pe...

Nicolae Ciucă, premierul desemnat de Iohannis, făcut PRAF: „Este un general-papagal pe lângă Cîțu”

Premierul desemnat Nicolae Ciucă nu este văzut deloc cu ochi buni. De ce? Pentru că ar fi uşor de manipulat de Florin Cîţu. Dovada? Faptul că a acceptat să meargă în faţa Parlamentului cu un Guvern minoritar.

Cristian Tudor Popescu l-a criticat dur pe general. Gazetarul a taxat încercările lui Nicolae Ciucă de a primi votul de încredere pentru ca guvernul minoritar să treacă la vot în Parlament.

CTP l-a făcut „general-papagal” pe Ciucă

Jurnalistul a spus că, în urma acestor negocieri, singura concluzie este că românilor le va fi mult mai rău.

Indiferent ce se va întâmpla sâmbătă și săptămâna viitoare, pentru cetățenii acestei țări va fi posibilă o singură schimbare: din rău în mai rău. În lunile următoare ce ne așteaptă va fi un soi de Iad.

Ceea ce vedem acum cu dl. Ciucă este al doilea bal mascat al groazei. Primul a fost cel condus de dl. Cioloș. Îi spun bal mascat pentru că se moare cu masca pe față în spitale în fiecare zi. Și acum îl practică PNL-ul după USR.

Este evident că PNL probează costume de nuntă și are de mers de înmormântare. Ba chiar la mai multe. Ba chiar la foarte multe.

Cardul de masa Up Dejun vine cu cost 0 si discount de pana la 50% la principalele categorii de produse si servicii de care afacerea ta are nevoie. Obtine oferta AICI!
Vedem liste de miniștri, unde sunt înlocuiți unii cu alții. Se probează diferite costume, bărbătești și de damă. Dar pentru ce?

Spuneam că primul partid cu care dl. Ciucă va avea de negociat nu este nici PSD, nici USR ci PNL. Este ciudat că generalul Ciucă, general cu patru stele acceptă să participe la acest bal mascat în care el este travestit în general.

Fiecare se îmbracă cum crede de cuviință. Dl. Ciucă e travestit în general. Spun asta pentru că dacă ar fi vorba de un general autentic nu ar accepta acest lucru. Un general de armată autentic nu s-ar preta la așa ceva.

Și a apărut pe post nu de general, ci de papagal-general lângă dl. Cîțu.

Este un general papagal pentru că a acceptat această situație. Domnul Ciucă este premierul desemnat, însă de fiecare dată apare acolo lângă Dl. Cîțu. Este ceea ce făcea și Dragnea cu Dăncilă. Îi arăta cine e șeful. Asta face și Cîțu.

Ai comandat trupe pe front și vii acum aici, în postura asta?”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24.

Ciucă depune lista miniștrilor și programul de guvernare

Nicolae Ciucă depune sâmbătă, la Parlament, lista miniștrilor și programul de guvernare aprobate de Biroul Executiv al PNL.

Liberalii au decis să meargă înainte cu propunerea de guvern minoritar, în ciuda faptului că nu au obținut sprijinul parlamentar necesar votului de învestire care ar urma să aibă loc la începutul săptămânii viitoare. PSD și USR au anunțat că nu vor vota un guvern minoritar.

Teoretic, respingerea Cabinetului Ciucă ar deschide calea alegerilor anticipate, însă Constituția îi dă posibilitatea președintelui să vină cu o a treia propunere de premier.

author avatar
Andrei Ștefan
1.491 afisari

6 COMENTARII

  1. Seful celor doi este Iohannis. Nimic nu misca in PNL fara acordul acestui malefic personaj. Este adevarat, Ciuca a avut sansa depunerii mandatului. Nu a facut-o pentru ca este un fripturist. Onoarea, demnitatea este pentru altii, de aceea nu iesim noi la liman. Inflatie de cozi de topor si tradatori.

  2. Spre diferente Cetepuulan i un inginer care nu a inventat nimic fata de un general care chiar a luptat or fata de generalii de carton din academia de informatii a lui sufragerie.

  3. @ Monolo: a luptat cu lazile de wisiky si cu verzisorii de la amerloci si de la macaronari ca sa patruleze TAB-urile romanasilor in locul „aliatilor strategici ‘, ca arabii nu trageau in steagul cu galben al prietenilor romani de altadata…asa a ajuns sluga sa fie plimbata peste ocean, scolita cu de-ale lor si trimisa apoi ca un gauleiter in provincia Romanica.. Asta da lupta !!!

  4. Stii ce mult conteaza atunci cand lupti sa te bazezi pe cineva, sa simti pe cineva ca te ajuta? Ca Stefan cand se batea cu turcii si nu se baga nimeni, ori papalitatea se facea ca afara ploua si ploua sau mercenarii fugeau mancand pamantul. Probabil ca asta a contat in Afganistan si Irak, Romania a fost considerata a 5 natiune de ajutor. Evident nu avem trupe de combatanti, dar nici nu te-ar fi lasat americanii sa combati in locul lor. Probabil asta a contat. Toti v-ati intrebat ce cauta romanii acolo? Pai de ce nu va intrebati si ce cauta americanii in tara. Aici va place. Asta inseamna alianta sa te sacrifici si pentru cauza americanului a polonului sau a luxemburghezului. E totusi un grad de general obtinut prin lupta caz unic dupa al 2lea razboi si onorabil. Nu luat prin spaga sau limbi in cur cum imi mai spunea mie un maior odata .

  5. Bai Ciuca, adica bai porkule umflat, daca te face pana si ametitul de CTP ca esti un papagal de general de karton, e cam groasa treaba, bai jeneralule de mukava !! Ha ha ha 🙂 Auzi, bai Maciuca, te face unul cam dement de felul lui papagal, sa nu iti vina sa mergi la el la Digi24, si sa-i fwuti o lada de whisky din acela contra-facut in capul lui ala mare si prost ? Ba bine ca nu !! Asa ca mergi tiptil pe acolo, si la o ora de maxima audienta, cand delireaza si ala cu Preli in di-rekt, il impusti in cap, sa se invete odata minte ordinarul ala inchipuit, cum adica sa te faca pe tine, marele jeneral de karton un papagal, cand tu toata viata ta ai fost numai un prokusor umflat numai bun de taiat de romanasi acum in noiembrie, la ultimul bal maskat !! Ha ha ha 🙂 Jos Maskarada Nazista-Progresista !! Traiasca Romania Libera !! Jos Plandemia de kakat a globalistilor 🙂

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Donald Trump îşi împarte campania electorală pe criterii rasiale. Anunţ uluitor despre fotografia sa judiciară (VIDEO)

Donald Trump încearcă o răsturnare de situaţie. Vrea să-şi transforme dezavantajele în avantaje. Fostul preşedinte încearcă un tertiplu prin care fotografia sa judiciară să...

Ce salarii se dau la Lidl în 2024. Supermarketul caută angajaţi. Pachetul de bonusuri „rotunjeşte” leafa

Companiile de pe piaţa din retail, din România, se află mereu în căutare de noi angajaţi. Lidl caută oameni în permanenţă. Supermarketul se prezintă...