Cauta

Ștefănescu, foc și pară! Iordache, criticat dur după avizul privind desființarea SIIJ: ”Cum se mai schimbă oamenii și ce ușor trădează!”

Ștefănescu, foc și pară! Iordache, criticat dur după avizul privind desființarea SIIJ: ”Cum se mai schimbă oamenii și ce ușor trădează!” (sursa foto: Facebook)

Vizibil nemulțumit de avizul favorabil venit din direcția Consiliului Legislativ, condus de Florin Iordache, în cazul proiectului ce vizează desființarea Secției Speciale, fostul secretar general al formațiunii social-democrate a înșiruit un veritabil val de critici la adresa fostului ministru PSD al Justiției.

”Incredibil! Florin Iordache a avizat pozitiv mizeria de proiect al reziștilor privind desființarea Secției de Investigarea a Infracțiunilor din Justiție (SIIJ)! Tocmai Florin Iordache, unul dintre creatorii Secției, unul dintre oponenții Statului Paralel, fostul luptător împotriva abuzurilor și încălcărilor drepturilor cetățenești! Omul pe care l-am apărat public de sute de ori! Pe care l-am susținut ca ministru al justiției, pentru care m-am certat rău cu trădătorul de Grindeanu! ”, a reacționat Codrin Ștefănescu, pe pagina sa de Facebook.

Nici concluzia exprimată de social-democrat nu schimbă tonul general al întregii postări. ”Cum se mai schimbă oamenii și ce ușor trădează tot în ceea ce au crezut! Jalnic!”, a conchis Ștefănescu.

Reacția tranșantă a fostului secretar general al PSD-ului, din vremea când Liviu Dragnea era numărul 1 în cadrul formațiunii, vine după ce s-a aflat, marți seară, că forul condus de Iordache a dat aviz favorabil, cu observații, proiectului privind desființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție, susținut de actualul șef de la MJ.

Decizia Consiliului Legislativ a venit după ce zilele trecute, Consiliul Superior al Magistraturii avizase negativ acest proiect, avizul fiind unul consultativ

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version