AcasăPoliticaReacţia crudă a lui Rareş Bogdan când a auzit că Florin Cîţu...

Reacţia crudă a lui Rareş Bogdan când a auzit că Florin Cîţu trece la remanierea miniştrilor

rares bogdanReacţia crudă a lui Rareş Bogdan când a auzit că Florin Cîţu trece la remanierea miniştrilor

Prim-ministrul României ia în calcul o remaniere guvernamentală la începutul lunii iulie. Pe lista miniștrilor care ar urma să fie schimbați figurează cinci nume, trei de la PNL, două de la USR PLUS.

Ar fi vorba despre Adrian Oros (Agricultură), Alexandru Nazare (Finanțe) și încă un liberal iar de la USR PLUS ar fi vorba de Claudiu Năsui (Economie), Ioana Mihăilă (Sănătate) sau Ciprian Teleman (Digitalizare). Antena 3 a vehiculat și alte posibile nume de miniștri pe listă (Cristian Ghinea, Stelian Ion).

Cum a reacţionat Rareş Bogdan?

Rareş Bogdan a afirmat că membrii guvernului care nu şi-au pus planurile în aplicare vor suferi consecinţele.

Situaţia este mai complicată decât părea, dar asta nu înseamnă că nu vom pune reformele în practică. Vă asigur că încă nu se pune problema (despre remaniere – n.r.).

Este normal ca premierul să aibă dreptul să îşi evalueze miniştrii, este normal să îşi evalueze cabinetul periodic pentru că este cel care răspunde pentru punerea în aplicare a programului de guvernare.

Faptul că premierul validează sau analizează activitatea miniştrilor săi nu este nimic anormal într-un guvern funcţional, într-o coaliţie funcţională.

Nu are în vedere anumiţi miniştri, am văzut că a apărut pe surse tot felul de nume…

Nici domnul Nazare, nici domnul Năsui nu intră în intenţia prim-ministrului de a fi schimbaţi, dar, ca la orice remaniere, prim-ministrul are dreptul să hotărască, discutând şi cu liderii coaliţiei.

Florin Cîţu nu face altceva decât să analizeze activitatea miniştrilor săi. Legat de reforme, sigur că unele dintre lucrurile aşteptate de cetăţeni sunt uşor întârziate. Vă asigur că noi mai avem de guvernat ţara aceasta încă şapte ani şi jumătate”, a declarat Rareş Bogdan la Antena 3.

Remanierea miniştrilor de către Florin Cîţu ar urma să aibă loc în plină competiție cu Ludovic Orban pentru șefia PNL.

 

author avatar
Andrei Ștefan
662 afisari

6 COMENTARII

    • A spus, d-le Dan! A spus ca mai au 7,5 ani de jucat riți piți prin România. Sună a mentalitate de cotropitor. Acesti nemernici parazitează țara! Cam asta se ascunde in spatele vorbelor lor!

  1. S-a trezit electrocutatu cu papion, el a intrat in politica pentru absorbtia personala de cascaval, si o face mai bine ca fetele alea de pe Centura Bucurestiului, cinste tie mare Liberal, iubitor de LGBTQ -isti

  2. Acest derbedeu numește introducerea educației sexuale in scoli ,reforma?Vrea sa-si învețe copii de la 4 ani despre masturbare,?Vrea sa-si vaccineze copii!Este un om conștient?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger