Cauta

Pandele trece la amenințări: „Când mă întâlnesc cu el, îl muşc eu de ureche”. Pe cine aruncă vina pentru eșecul Gabrielei Firea

Florentin Pandele

Pandele trece la amenințări: „Când mă întâlnesc cu el, îl muşc eu de ureche”. Pe cine aruncă vina pentru eșecul Gabrielei Firea / foto: G4Media

Florentin Pandele a câștigat un nou mandat la Primăria Voluntari, dar de data aceasta a candidat ca independent, după ce în aprilie fusese exclus din PSD. În urma rezultatelor provizorii, soția sa, Gabriela Firea, a pierdut Primăria Capitalei în fața lui Nicușor Dan.

Duminică seară, înainte de închiderea urnelor, Florentin Pandele a ieșit pentru a doua oară în apărarea Gabrielei Firea și a făcut o declarație incendiară. Politicianul a dezvăluit care ar fi motivele pentru care Firea a pierdut Primăria Capitalei. Pandele pune eșecul soției sale pe seama echipei de miniștri a PSD din 2017 și până la pierderea alegerilor.

„Am să vă spun şi 3 cauze care au generat pierderea Primăriei Capitalei. Cauza principală, după mine, a fost echipa de miniştrii pe care a avut-o PSD-ul din 2017 până când au pierdut alegerile. Nu vreau să pomenesc numele fostului lider PSD. El a făcut tot ce i-a stat în putinţă ca să oprească proiectele Primăriei Capitalei. Dragnea este unul din vinovații principali ai acestei pierderi. Un alt vinovat este Teodorovici care i-a diminuat bugetul Capitalei.”, a declarat primarul orașului Voluntari la România TV.

Pandele a explodat la adresa lui Teodorovici

Florentin Pandele a vorbit și despre faptul că Eugen Teodorovici nu a vrut să îi dea bani Gabrielei Firea, susţinând că îi va da altceva.

„Îi transmit lui Teodorovici. Îmi aduc aminte când mi-a spus un prieten în momentul în care i-a zis: trebuie să-i dai bani la Capitală, că nu-i dai bani lui Firea. Şi a spus că îi dă el altceva. Când mă întâlnesc cu el, îl muşc eu de ureche ca să-i spun eu ce să-i dea ce a zis el că-i dă”, a declarat soţul Gabrielei Firea.

„Bărbaţii politici nu au făcut decât să o faulteze pe Gabi Firea, de frică să nu-i ia locul. Paul Stănescu este cel mai devotat om din echipa PSD. A fost alături de Gabi de când s-a ridicat împotriva conducerii PSD-ului. Nu este un orator. Ce a făcut preşedintele Ciolacu, nu i-a pus piedici. A ajutat-o cât a putut el”, susţine Pandele.

Ultimele stiri

  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Exit mobile version