AcasăPoliticaALEGERI LOCALE 2020, EXIT POLL. Primele rezultate parțiale pentru Primăria Capitalei: Nicușor...

ALEGERI LOCALE 2020, EXIT POLL. Primele rezultate parțiale pentru Primăria Capitalei: Nicușor Dan – 47, 2%, Gabriela Firea – 39%

ALEGERI LOCALE 2020, EXIT POLL. Primele rezultate parțiale după închiderea urnelor

Alegerile locale 2020 s-au încheiat la ora 21, în ciuda solicitării venite din direcția Ministerului de Interne, adresată Biroului Electoral Central, de a fi prelungit procesul electoral (DETALII AICI).

La foarte scurtă vreme după închiderea urnelor, s-au aflat și primele cifre din dreptul rezultatelor, respectiv cifrele exit poll.

În Capitală, principalii candidați cotați cu șanse reale de a domina în cursa pentru Primăria Generală au fost Gabriela Firea, edilul social-democrat în exercițiu, și Nicușor Dan, care a candidat la alegerile locale din 27 septembrie susținut de USR-PLUS și de PNL.

Iar cifrele făcute publice de Antena 3, respectiv exit poll-ul realizat de CURS-Avangarde, arată astfel: Nicușor Dan – 47, 2%, Gabriela Firea – 39%.

Totodată, rezultatele exit poll-ului prezentat de Realitatea PLUS, la ieșirea alegătorilor de la urne, arată astfel: Nicușor Dan – 47, 2%, Gabriela Firea – 39%, Traian Băsescu – 8,6%

De asemenea, România TV a prezentat rezultate de la Sociopol, care arată astfel: Nicușor Dan – 45%, Gabriela Firea – 44%, Traian Băsescu – 7%.

Rezultate pe sectoare, conform România TV – Sociopol:

Sectorul 1: Daniel Tudorache (PSD) – 43%
Clotilde Armand – 40%Sectorul 2:
Radu Mihaiu (USR) – 36%
Dan Cristian Popescu – 34%

Sectorul 3: Robert Negoiță – 48%
Adrian Moraru (PNL) – 28%

Sectorul 4:
Daniel Băluță – 54%
Simona Spătaru (USR) – 34%

Sector 5:
Cristian Băcanu (PNL) 25%
Daniel Florea (PSD) 25%

Sector 6:
Ciprian Ciucu (PNL) 43%
Gabriel Mutu 40%

Rezultate pe sectoare, conform exit poll- ului prezentat de Realitatea PLUS (Curs Avangarde):

Sectorul 1:
Clotilde Armand – 47%
Daniel Tudorache (PSD) – 37, 7%

Sectorul 2:
Radu Mihaiu (USR) – 42%
Dan Cristian Popescu – 31%

Sectorul 3: Robert Negoiță – 39%
Adrian Moraru (PNL) – 34%

Sectorul 4:
Daniel Băluță – 55%
Simona Spătaru (USR) – 37%

Sector 5:
Cristian Băcanu (PNL) 27, 3%
Cristian Popescu Piedone (Partidul Puterii Umaniste) 27.3 %
Daniel Florea (PSD) 24.3 %

Sector 6:
Ciprian Ciucu (PNL) 48,2%
Gabriel Mutu 35,2%

510 afisari

7 COMENTARII

  1. S-au ale contraromanii sa ne reprezinte, Plicusor omul interlopilor si Clotilda cotocodareasca la francezi, avem ce meritam ! Sa nu ne mire rezultatele ZERO viitoare

  2. Si n-are cum in cateva oree sa recupereze 10 % e furt pe fata, a lucrat SRI -ul si STS -ul la victoria lor, minciuna ordinare , furt

  3. Si acum ar trebui o mica schimbare la PSD…de ex.invingatorii sa iasa in fata…pierzatorii sa faca un pas in spate.Altfel nu de reformeaza…

  4. In toata istoria postdecembrista in ultimele 2-3 ore ale procesului de votare s-au petrecut lucruri miraculoase ,ca sa zic asa,s-au dat peste cap scorurile cu 10-15 procente ca sa iasa cine trebuie.De la Constitutia lui Bombonel ,cand in ultima ora de vot au venit,chipurile 15 la suta din votanti ,la „Mihaela ,dragostea mea” din 2004,iar acum la aceste locale cand in ultimele 2 ore USR asta a crescut ca din apa.Oricum docilitatea cu care turma cu botnita a venit la vot este dezgustatoare.Am ajuns o natie de insecte progresiste ,un experiment reusit.

  5. Bucurestiul condus de straini de neam si tara va fi un oras infloritor. Nu vor mai fi ambuteiaje, va fi plin de verdeata, constructiile vor fi bine oranduite, ce mai- lapte si miere. In 1990 sloganul era: „Nu ne vindem tara”; in 2020 este „Ne vindem tara”.

  6. Aceste partide de mercenari vanzatori de tara PNL/USR cu sprijinul serviciilor aservite si „altii”, au exponenti reprezentativi „de marca” dupa aceste alegeri in frunte cu FLUTUR BARONUL DE SUCEAVA CUNOSCUT DE TOATA TARA PRIN RELATARILE DIN PRESA SI TV A FAPTELOR ORIBILE ALE ACESTUIA si de faptul ca a adus judetul Suceava pe ultimile locuri din tara din punct de vedere al dezvoltarii economico-sociale !!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger