Cauta

Nicușor Dan, trafic de influență și bășcălie ieftină. Plângerile la DNA pe numele său îl lasă rece: „Le-a luat ceva curaj să intre în clădirea aia”

Nicușor Dan, trafic de influență și bășcălie ieftină. Plângerile la DNA pe numele său îl lasă rece: „Le-a luat ceva curaj să intre în clădirea aia” / Sursa FOTO: facebook.com

În timp ce continuă să apară reacții generate de apariția în spațiul public a înregistrării în care candidatul Alianței USR-PLUS în cursa pentru Primăria Capitalei, susținut și de partidul aflat la putere, PNL, discută cu un reprezentant al Primăriei Sectorului 4 pe un subiect controversat, Nicușor Dan pare mai pus pe șotii ca oricând.

De parcă nu ar pleca deloc urechea la acuzația de trafic de influență adusă cu insistență în discuție la adresa sa, și nu doar la nivelul PSD-ului, ci și al altor reprezentanți ai clasei politice, dar nu numai.

Concret, după ce s-a aflat că mai mulți parlamentari social-democrați, între ei și senatorul Nicolae, s-au îndreptat către Direcția Națională Anticorupție pentru a depune o plângere pe numele său, Nicușor Dan a reacționat ironic, printr-un scurt mesaj postat pe o rețea de socializare. ”Înțeleg din presă că șoferul lui Cătălin Voicu, senatorul Șerban Nicolae, și câțiva colegi parlamentari de-ai săi din PSD au fost la DNA să depună un denunț împotriva mea.

Aș spune că le-a luat ceva curaj să intre în clădirea aia. Nu de altceva, dar acolo, așa cum bine știm, mulți pesediști intră, puțini ies.”, a reacționat Nicușor Dan, via Facebook.

Firea a reacționat

Plângerea depusă de grupul de social-democrați survine apariției în presă a înregistrării audio cu o convorbire telefonică între Dan și un reprezentant al Primăriei sectorului 4, despre demolarea unei construcții care ar fi fost ridicată nelegal.

De altfel, principala contracandidată a lui Nicușor Dan în cursa pentru fotoliul de primar general, social-democrata Gabriela Firea, a reacționat în câteva rânduri pe Facebook, după apariția înregistrării în cauză. Firea a remarcat, la un moment dat, o ”Tăcere mormântală pentru dovada certă că deputatul Dan Nicușor a facut trafic de influență pentru un interlop, în mod repetat, care și-a construit ilegal restaurant cu casă în el, într-un parc.”

Totodată, Firea a scris că ”Oamenii merită să știe adevărul! Ușor, ușor, ies la lumină secrete rușinoase. Au trecut 8 ore vinovate de la publicarea în presă a înregistrării unei convorbiri telefonice în care candidatul “Dreptei Aproape Unite” face trafic de influență și șantaj la o primărie de sector, în favoarea unui controversat om de afaceri – considerat chiar interlop -, din cauza implicării sale în activități cu droguri, trafic de persoane etc, și care a construit ilegal clădiri (restaurant și casă) în Parcul Tineretului, pe domeniul public.”

În replică, Dan a anunțat că o dă în judecată pe Firea, pentru calomnie.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version