AcasăEditorialRazvan Ioan BoanchisNevasta lui Nicușor Dan și nevasta lui Vlad Voiculescu sunt certate între...

Nevasta lui Nicușor Dan și nevasta lui Vlad Voiculescu sunt certate între ele

Iohannis e bun, e prea bun, e mai bun decât credeam. „Suntem oamenii de pe pământ care cu toții ne dorim un vaccin.” „Problemele se rezolvă cel mai bine acolo unde apar.” „Copiii se obișnuiesc repede chiar cu lucruri mai puțin plăcute.”

Alooo, galeria din Piața Victoriei? I-am scos nestematele din context, nu-i așa? Nu, copii! Sasul elocvent ca un Trabant e ieșit din peisaj. Dacă vreți tâmpenii, vă ajut eu cu unele mai haioase decât truismele scrâșnite ale lui O Tannebaum de Cibin. Luați de aici!
Toți bărbații își doresc femei frumoase și deștepte, dar mai trebuie să fie de acord și nevestele lor.

Nevasta lui Nicușor Dan și nevasta lui Vlad Voiculescu sunt certate între ele.

De când purtăm măști, singurii oameni care pot citi pe buze sunt ginecologii.
Dragnea e în stare de orice, dar nu-i în stare de nimic. Dacă mai stătea doi ani la Putere, toată România era a lui și s-ar fi numit Teleormania. Dar n-a fost capabil să dea o prăpădită de lege care să-l scape de pârnaie.

I-am jignit destul pe diasporezi. A venit momentul să îi respectăm pe diasporezii care lucrează cu mâinile curate. E vorba despre diasporezii care trudesc de dimineața până seara în piețele cu terase din Italia și debarasează portofele.

Românii au rezistat în istorie pentru că sunt niște mitocani mai simpatici decât conducătorii lor. Caz concret. Miercuri seară am ajuns, pentru prima dată în ultimii șapte ani, la una dintre cârciumile aflate în zona Cazinoului din Mamaia. Era seară, dar la o masă stătea un țărănoi în slip din ăla gen suspensor, pe care i-l lăsase, cu limbă de moarte, Ceaușescu. Domnul era cu soția. Alcătuiau un cuplu interesant. Ea avea mai multe kilograme decât el. În timp ce mânca mititei, monsieur și-a scos papucul ca să regleze tija de plastic pe care se sprijinea degetul mare (cartoful) de la picior. După ce i-a asigurat cartofului toată gama de confort, gentilomul a luat, cu aceeași mână, un mititel din farfurie. Văzând ce client stilat are terasa, lăutarii au venit și au cântat hit-ul „Cheltuie nevasta banii pe chiloți, și pe ăia roșii, și pe ăia roz!” Încântată, nevasta a început să-și filmeze distinsul bărbat, care ridicase de pe masă carafa de un litru. O bălăngănea, fericit, și ciocnea cu aerosolii.

author avatar
Razvan Ioan Boanchis Publicist-comentator
Publicist-comentator la "Național" din 1997. Ziarist original și de contra-opinie. Autor a zece cărți. I s-au decernat numeroase premii jurnalistice și literare. Îl citesc cu plăcere chiar și cei care nu îi împărtășesc părerile. Uneori, nici el nu e de acord cu el.
3.108 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger