Cauta

Nicușor Dan „perie” electoratul PNL, după ce liberalii i-au întors spatele

sursa foto: Nicușor Dan/Facebook

Primarul Capitalei a transmis un mesaj către electoratul de dreapta. Totul, după recentul anunț venit de la vârful PNL, cum că actualul edil – Nicuşor Dan- nu va mai avea parte de susţinerea liberalilor pentru un nou mandat la PMB.

Nicuşor Dan a fost întrebat, joi, 1 februarie, în timpul unor declarații făcute în fața presei, cum i se pare reacţia PNL de a nu-l susţine pentru un nou mandat la Primăria Capitalei.

Nicușor Dan: „Am un mare respect faţă de simpatizanţii PNL”

„În primul rând, eu am un mare respect faţă de simpatizanţii PNL. Sunt oameni care m-au votat, cărora le datorez mandatul ăsta şi tot ce am făcut în mandatul ăsta a fost să le respect încrederea pe care mi-au acordat-o, aşa cum simpatizanţii PMP-ului mi-au acordat-o, unii dintre ei, aşa cum simpatizanţii USR-ului mi-au acordat-o”, a declarat în primă fază Nicușor Dan.

„O să avem nişte alegeri în care o să fie dreapta contra PSD şi am încredere că electoratul dreptei, susţinători ai tuturor partidelor de dreapta, vor vedea cine este candidatul dreptei cu şanse pentru a nu ne întoarce la jaful care a fost în administraţia PSD de 12 ani în Bucureşti şi a nu ne lăsa conduşi de mafia imobiliară în Bucureşti”, a completat actualul primar al Capitalei.

Ciucă: PNL nu va mai susţine candidatura lui Nicuşor Dan la Primărie

Reacția lui Nicușor Dan vine după recentele declarații pe care le-a făcut președintele PNL, Nicolae Ciucă, referitor la decizia liberalilor în privința actualului edil general din București.

„Din analiza pe care o avem pe măsurile care ar fi trebuit îndeplinite, pe cerinţele PNL, filiala Bucureşti, din discuţiile pe care le-am avut cu președintele filialei, Sebastian Burduja, rezultă că PNL nu va mai susţine candidatura lui Nicuşor Dan la Primărie”, a declarat preşedintele PNL, miercuri, 31 ianuarie, în fața presei, după o şedinţă a conducerii partidului.

Actualul primar general al Capitalei, Nicușor Dan, este susținut pentru un nou mandat de Alianța Dreapta Unită, formată de USR, PMP și Forța Dreptei.

Ultimele stiri

  • Răsturnare de situaţie în privinţa salariului minim, în România! Ce s-a discutat, luni, în coaliţie
  • Concluzia medicilor care se ocupă de Florin Piersic: „E un caz complicat”. Doctorii de la Institutul Matei Balș s-au deplasat la Spitalul Foişor
  • Alege ce citești
  • Bătălia globală a cipurilor: cine pune la bătaie zeci de miliarde de dolari
  • Play-and-OUT! Dinamo mai bagă o fisă
  • „Gollum”, de la NATO la Cotroceni
  • Dumitru Sechelariu candidează din nou la Primăria Bacăului. Problemă: fostul edil a murit în urmă cu 11 ani! Gafă mare în Moldova
  • Isterie totală. Peste 19.000 MW din fotovoltaice, pregătiți să dezechilibreze rețelele
  • Produsul pe care Mega Image l-a retras de la vânzare deoarece conţine pesticide! Cum vă primiţi banii înapoi
  • Veşti foarte bune pentru fermieri. Autorităţile le-au mai „relaxat” obligaţiile. Sprijin financiar suplimentar
  • Exit mobile version