AcasăPoliticaLiberalii se leapădă de Nicușor Dan, dacă rămâne independent. Ciucă: „PNL nu...

Liberalii se leapădă de Nicușor Dan, dacă rămâne independent. Ciucă: „PNL nu susţine această candidatură”

(sursa foto: Facebook/Guvernul României)

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a spus cât se poate de clar, marți, 28 noiembrie, că Partidul Naţional Liberal nu va susţine o candidatură a lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei dacă actualul edil alege să intre în cursa electorală, pentru un nou mandat, ca independent.

„Dacă rămâne independent, PNL nu susţine această candidatură”, a declrat liderul liberal, citat de Agerpres.

Președintele PNL a făcut trimitere la ce a vorbit recent cu actualul edil general al Capitalei. „Am purtat discuţii cu domnul primar Nicuşor Dan şi am clarificat această situaţie în care domnia sa va voi să candideze la Primăria Capitalei, dar fără susţinerea Partidului Naţional Liberal”, a completat Ciucă.

Cât despre nume vizate pentru a candida la alegerile pentru Primăria Generală, preşedintele PNL l-a adus în discuție pe cel al actualului președinte interimar al PNL București, Sebastian Burduja. „Cert este că în momentul de faţă avem nominalizat un preşedinte interimar în persoana domnului Sebastian Burduja şi consider că este foarte important, ca preşedinte de filială, să îşi asume şi candidatura la Primărie”, a spus Ciucă.

Ciucă, zilele trecute: „Dacă Nicuşor Dan vrea să mai primească susţinerea PNL, are o singură soluţie”

Vă amintim că zilele trecute, într-un interviu acordat RFI, Ciucă menționase care ar fi principala condiție pe care ar trebui să o îndeplinească Nicușor Dan pentru a mai primi susținerea PNL, știut deja fiind faptul că actualul primar general are de gînd să intre în cursa electorală pentru un nou mandat de primar general.

„Discuţia cu Nicuşor Dan este mai veche, dumnealui a candidat la Primărie şi cu susţinerea PNL (…). Astăzi, PNL are şi capacitatea administrativă, pentru că, dacă ne uităm la ce au realizat administraţiile liberale – este necesar să vorbesc despre ce a făcut Emil Boc la Cluj, ce a făcut Ilie Bolojan la Bihor, Ion Dumitrel, în Alba, ce a făcut Gheorghe Flutur la Suceava.

PNL a demonstrat că are capacitatea să administreze şi local şi regional, ca atare nu putem să nu avem un candidat în Bucureşti”, a declarat liderul PNL, săptămâna trecută, întrebat pe tema susţinerii candidaturii lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei.

Principala condiție ar fi ca actualul primar general să ajungă să facă parte din rândurile PNL. „Dacă Nicuşor Dan vrea să mai primească susţinerea PNL, are o singură soluţie: să se înscrie în PNL” – a afirmat Nicolae Ciucă, în acel interviu.

author avatar
Andrei Coman
234 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ce importanta are ca Nicusor somn usor, e membru PNL sau nu e membru ?
    Tot primarul anti Bucuresti e !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger