AcasăPoliticaCondiția pusă de PNL lui Nicușor Dan pentru susținerea la Primărie. Ciucă:...

Condiția pusă de PNL lui Nicușor Dan pentru susținerea la Primărie. Ciucă: „Are o singură soluţie” – VIDEO

sursa foto: Facebook/Nicolae Ionel Ciucă

Chiar dacă mai e ceva timp până la alegerile locale de anul viitor, deja se conturează strategii pe scena politică, înaintea anului electoral 2024. După cum se știe, actualul edil al Capitalei, Nicușor Dan, intenționează să intre în cursa pentru un nou mandat de primar general. Dacă va avea sau nu actualul edil susținerea PNL… rămâne de văzut.

Între timp, președintele Partidului Naționale Liberal, Nicolae Ciucă, a fost cât se poate de clar, joi, când a spus dacă Nicuşor Dan vrea să mai primească susţinerea PNL, pentru o nouă candidatură la Primăria Capitalei, are „o singură soluţie” – și anume să se înscrie în acest partid. Așadar, principala condiție ar fi ca actualul primar general al Bucureștilor să se înscrie în PNL. Pe scurt, să aibă carnet de partid.

Liderul PNL: „Nu putem să nu avem un candidat în Bucureşti”

„Discuţia cu Nicuşor Dan este mai veche, dumnealui a candidat la Primărie şi cu susţinerea PNL (…). Astăzi, PNL are şi capacitatea administrativă, pentru că, dacă ne uităm la ce au realizat administraţiile liberale – este necesar să vorbesc despre ce a făcut Emil Boc la Cluj, ce a făcut Ilie Bolojan la Bihor, Ion Dumitrel, în Alba, ce a făcut Gheorghe Flutur la Suceava.

PNL a demonstrat că are capacitatea să administreze şi local şi regional, ca atare nu putem să nu avem un candidat în Bucureşti”, a declarat liderul PNL, joi, 23 noiembrie, la RFI, întrebat fiind pe tema susţinerii candidaturii lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei.

Prima condiție

Principala condiție o reprezintă, așadar, ca actualul primar general să ajungă să facă parte din rândurile PNL. „Dacă Nicuşor Dan vrea să mai primească susţinerea PNL, are o singură soluţie: să se înscrie în PNL” – a afirmat Nicolae Ciucă.

Președintele PNL a menționat apoi că este prima condiţie pentru ca partidul să îl susţină pe Nicuşor Dan, iar „după ce se îndeplineşte aceasta mai vedem şi celelalte condiţii”.

author avatar
Andrei Coman
479 afisari

7 COMENTARII

  1. Bravo, bravo, ” cantitatii” PNL , mereu portocalii pedele si useristi de mare calitate !

  2. Si PNL ar trebui sa propuna un presedinte care sa fie intai si intai al romanilor.Nu sa plece de Ziua Nationala in Dubai.

  3. …Ești tare-n ,,măciucă,, măi Ciucă! De fapt ești o marionetă! Deșteaptă-te ,,ciucane,,…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger