Cauta

Tupeu de liberal! Ministrul Tătaru, chef la terasă cu prietenul Costel Alexe. Fructe de mare și alte delicatese pentru „șeful României”!

Tătaru, cu mască la Guvern (foto: gov.ro)

Cu doar câteva ore, practic, înainte de a intra în vigoare noile măsuri dispuse de Guvernul din care face parte, restricții menite să limiteze răspândirea noului coronavirus, după creșterea numărului de cazuri din ultima perioadă, Nelu Tătaru a fost zărit la o terasă din Iași. Nu singur, ci alături de o consilieră.

Au ales să se așeze într-un iglu de plastic, în care ministrul Sănătății a stat la discuții cu un fost coleg din Executivul Orban, actualul președinte al Consiliului Județean Iași, liberalul Costel Alexe, din câte dezvăluie 7iași.ro. Mai mult, la un moment dat, în spațiul de doar cinci metri pătrați au fost zăriți și soția și cei doi copii ai lui Alexe, care au plecat după ce au luat masa. Așadar, șase persoane. În altă ordine de idei, se pare că printre alegerile culinare s-au regăsit fructe de mare.

Tătaru și Alexe, fără mască la terasă (foto: www.7iasi.ro)

Cât despre discuțiile Tătaru-Alexe, cei doi par să stea cam aproape unul de celălalt, date fiind recomandările privind distanțarea fizică de siguranță, mai ales că în situația de față nici nu se poartă mască de protecție…

Tătaru și Alexe, la terasă (foto: www.7iasi.ro)

Imaginile surprinse duminică după-amiază au prefațat, așadar, noile măsuri impuse românilor – între ele restricții de circulație pe timp de noapte, în intervalul 23-05, mai exact, dar și decizia închiderii magazinelor la ora 21, precum și interzicerea desfășurării de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private.

Până la acest moment, ministrul nu a reacționat pe marginea apariției acestui subiect.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version