AcasăCORONAVIRUSȘOC! Nelu Tătaru pune în pericol viața oamenilor din Sibiu! Cere minuni...

ȘOC! Nelu Tătaru pune în pericol viața oamenilor din Sibiu! Cere minuni de la autoritățile locale

Nelu Tătaru ȘOC! Nelu Tătaru pune în pericol viața oamenilor din Sibiu! Cere minuni de la autoritățile locale

În orașul Sibiu, rata de infectare cu noul coronavirus a depăşit 6 la o mie de locuitori. Cu toate acestea, Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, a mărturisit că nu se pune problema carantinării acestui municipiu.

În contextul creșterii numărului de cazuri atât la nivel național, cât și în județul și Municipiul Sibiu, Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru a făcut o vizită de lucru la Sibiu pentru a analiza evoluția situației epidemiologice și luarea măsurilor necesare.

Care sunt propunerile lui Tătaru?

Recomandăm scăderea mobilității și scăderea transmiterii, având ca efect scăderea numărului de cazuri. Am propus:

– Reevaluarea transportului în comun, mai ales în orele de vârf, cu suplimentarea numărului mijloacelor de transport,

– Verificarea respectării regulilor în mijloacele de transport

– Reanalizarea flex-timeului, precum și telemunca

– Reevaluarea activității teraselor

– Reevaluarea parcurilor pe timp de noapte

– Reevaluarea spațiilor de joacă și servirea mesei în mall-uri

– Doar prepararea produselor alimentare în cantine, fără servirea mesei, fiind valabil doar regimul de take-away

– Reanalizarea închiderii târgurilor și oboarelor

Adoptarea acestor măsuri va da ca rezultat scăderea numărului e cazuri noi în comunitate„, a declarat Nelu Tătaru la Sibiu.

Au identificat focarele de infecţie

Ministrul Sănătăţii a dezvăluit că au găsit focarele de infecţie din Sibiu. „Am evaluat în aceste momente efectiv focarele existente, dezvoltarea acestor focare, zonele care au dat acest număr de cazuri şi numărul de cazuri în sine.

Dacă aceste cazuri sunt izolate şi carantinate menţinem o evaluare pe o următoare perioadă tocmai pe parcursul acestor măsuri pe care le avem. Deocamdată, nu luăm în discuţie acest lucru până nu facem această analiză şi evaluăm şi măsurile pe care le-am propus eu pentru a scădea transmiterea”, a explicat Nelu Tătaru, transmite news.ro.

Ministrul Sănătăţii a precizat că a recomandat analizarea închiderii târgurilor şi oboarelor ”ca şi zone în care se poate face transmiterea”. Potrivit ultimelor date transmise de autorităţi, luni, rata de infectare în municipiul Sibiu era de 6,03 la mie. Judeţul a trecut de 4 cazuri la mia de locuitori.

author avatar
Andreea Vlad
291 afisari

3 COMENTARII

  1. Un glont in cap lui dementul asta ! …baiiiiiiiiiiiiii fratilorrrrrrrrrrrrrrrrr ce mai asteptati? …un glont in cap ii lipseste lui handicapatul asta !

  2. Un glont in cap lui dementul asta ! …baiiiiiiiiiiiiii fratilorrrrrrrrrrrrrrrrr ce mai asteptati? …un glont in cap ii lipseste lui handicapatul asta !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger