Cauta

Geoana, dupa ce Ciolos a anuntat ce propuneri de ministri are. Ce spune liderul PSRO despre sustinerea in Parlament a noului Cabinet

Odata ce a aflat ce nume de specialisti are in vedere tehnocratul Ciolos pentru a forma Guvernul care sa ii succeada Executivului condus de Ponta, fostul social-democrat, actualmente lider al partidului Social Romanesc, a reiterat ca PSRO va acorda votul in vederea investirii Cabinetului Ciolos, despre care a remarcat ca, „in mare parte, premierul desemnat a venit cu o lista solida de profesionisti”.

Insa dincolo de acest moment, partidul condus de Geoana va fi foarte atent la felul in care noul Executiv condus de Ciolos va putea raspunde unor asteptari ale opiniei publice, a subliniat fostul ministru. „Romanii asteapta integritate si profesionalism de la viitorii ministri si oficiali guvernamentali si o depolitizare energica a administratiei publice nationale si locale. Jocurile politice din trecut, din vechea politica, nu mai sunt acceptate. PSRO considera ca principala obligatie a noului Guvern va fi sa vina cu un program de guvernare solid, axat pe crearea de locuri de munca”, considera Geoana, din cate reiese dintr-un mesaj postat duminica dupa-amiaza, pe contul sau oficial de Facebook.

Drept urmare, liderul PSRO, formatiune care are 12 parlamentari in actuala formula a Legislativului, a subliniat ca, desi Ciolos se poate baza pe votul membrilor partidului sau, cand vine vorba de investire, pentru pasii urmatori- respectiv sustinerea proiectelor prevazute in cadrul programului de guvernare- va fi nevoie sa demonstreze ca merita aceasta incredere. „Sustinerea PSRO in Parlament va depinde foarte mult de modul in care noul Cabinet va sti sa raspunda acestor asteptari”, lamureste Geoana.

Citeste si: Dacian Ciolos a anuntat lista ministrilor propusi

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version