Cauta

Eugen Teodorovici se reinventează. Sare la gâtul lui Liviu Dragnea și-l ironizează pe Marcel Ciolacu

Lupta pentru șefia PSD se acutizează după ce în partid Marcel Ciolacu are de înfruntat ambiția mai tânărului său adversat, Eugen Teodorovici.

Pentru unii analiști politici, războiul pentru preluarea conducerii PSD ar putea duce la o fărâmițare a partidului, lucru care a putea duce la o scădere drastică a puterii acestei formațiuni politice.

Recent, Eugen Teodorovici, fost ministru al Finanțelor i-a criticat pe cei care se dezic de fostul lider PSD,Liviu Drangea.

Teodorovici a spus că, spre deosebire de el, care a avut „o relație nu tocmai plăcută cu Liviu Dragnea”. Stănescu și Ciolacu „erau sub mochetă” când Dragnea spunea „culcat”.

„Când spunea Dragnea „culcat”, erau sub mochetă”

„Toți au fost oarecum aproape de Liviu Dragnea, doar că eu nu m-am dezis de istoria partidului. Am avut o relație nu tocmai plăcută cu Liviu Dragnea. Astăzi se dezic cei pe care i-a pus în funcție. Paul Stanescu sau Marcel Ciolacu unde erau? Când spunea Dragnea „culcat”, erau sub mochetă. Eu sunt unul dintre cei care nu au fost la masă cu Liviu Dragnea, nu am dat la vâsle, nu am turnat în pahare, nu mă poate acuza nimeni din partid, nu pot fi pus într-o tabăra sau alta”, a declarat Eugen Teodorovici.

Teodorovici spune că are ca obiectiv câștigarea alegerilor parlamentare cu un scor de 40%.

Teodorovici mai spune că, după preluarea conducerii partidului, vrea să redea acestuia onoarea pe care și-a pierdut-o după alegerile eșuate, europarlamentare și prezidențiale.

„Este o decizie pe care toți colegii din partid o cunosc, o simt deja și o așteaptă, sper. Dacă îmi asum o astfel de candidatură este și o asumare a istoriei PSD, cu bune și cu rele, să nu uităm de NATO, de Uniunea Europeană. Ce vreau eu de la PSD, vreau să pot să îi redau partidului ceea ce merită, onoarea. Simpatizanții, membrii de partid să aibă curajul și onoarea de a afirma public: da, mă mândresc cu asta”, a spus Teodorovici.

„Eu îmi asum ținte înalte”

„La parlamentare 40% este ținta pe care eu vreau să mi-o asum pentru alegerile parlamentare. Eu cred într-o alianță pe centru stânga. Pro România este principalul actor și ALDE, dar și cei care au astăzi noi proiecte politice. Menirea unui partid este să guverneze, nu să mimeze opoziția”, a mai declarat fostul minstru al Finanțelor.

„PSD are nevoie de o locomotivă. Cei de la Comisia Europeană îmi spun „Buldozerul” pentru că tot timpul am obținut ce am vrut. Liderii se nasc, nu se formează”, a spus Teodorovici

Ultimele stiri

  • Alege ce citești
  • Alertă, păziți vistieria: Iohannis a plecat în America!
  • Digitalizarea ANAF, praf și pulbere. Nici aplicațiile banale nu funcționează
  • Obiectivele militare ”pârjolesc” totul în jur. Terenurile din zonă, confiscate, mascat, de stat
  • Bătaie pe Dani Coman. Două rivale de moarte din Superligă îl vor
  • Șeful anticorupție din arbitraj, arestat pentru trafic internațional de droguri
  • Doi vajnici moldoveni pur-sânge tânjesc după regionalizarea României
  • România, sub ocupație economică. Germania, Franța și SUA controlează totul
  • Sindromul Havana – paranoia Occidentului. Ipoteza „Rușii au făcut-o” nu are probe
  • Întrebarea de 9 trilioane de dolari: cine plătește tranziția ecologică?
  • Exit mobile version