Cauta

Diana Şoşoacă aruncă BOMBA: spune cine se află, de fapt, în spatele iureşului în care a intrat Cîţu. Personajul care va veni ca premier

diana sosoaca

Diana Şoşoacă aruncă BOMBA: spune cine se află, de fapt, în spatele iureşului în care a intrat Cîţu. Personajul care va veni ca premier

Diana Șoșoacă lansează o nouă ipoteză privind scandalul conducerii sub influența alcoolului a premierului Cîțu în SUA. Senatoarea consideră că atacul a venit din partea generalului Ciucă, pe care mulți îl vor premier.

Conform avocatei, dezvăluirea privind arestarea lui Florin Cîţu în SUA în urmă cu 20 de ani a fost făcută abia acum pentru a-i servi lui Nicolae Ciucă, ministrul Apărării în guvernul liberal, personajul care s-ar pregăti pentru fotoliul de la palatul Victoria.

Şoşoacă îl acuză pe Cîţu că are halucinaţii

Dacă era așa o bagatelă, de ce nu a trecut-o în niciuna dintre declarațiile sale. Din câte am discutat cu niște colegi, nu există, în privința acestei infracfțiuni, instituția asta a iertării pe care o avem noi.

Nu există reabilitare pentru această infracțiune. Ceea ce înseamnă că această faptă încă există în cazier. De ce nu a declarat? Îmi dau seama de unde are acele halucinații, de când ne spunea ce bine o duc românii.

Nu cred că e vorba doar de alcool și cred că ce scrie presa e adevărat. Ieri l-am auzit că românii o duc așa de bine și că avem salarii de 3.000 de euro și au început să se înmulțească”, a spus Şoşoacă.

Este Ciucă în spatele scandalului?

Nu cred ca i-a facut-o Orban, cred că tot acest scandal vine de la domnul Ciucă. În luptele de acaparare a Pieței Victoria există niște așa-ziși domni revolutionari care îl vor pe Ciucă premier.

Sunt vreo 3 grupări, dintre care una, care e cea mai incisivă, îl vrea pe Ciucă premier. Există un personaj, venit din străinătate, care i-a cerut lui Iohannis să-l pună pe Ciucă premier. O să vedeți peste o săptămănă despre ce este vorba.

Președintele Iohannis este obligat să vină cu o declarație în acest scandal. Mă întreb oare dacă este posibil să fi fost șantajat Cîțu astfel încât să fi dus împrumuturile țării la 52% din PIB? Ne-am împrumutat în 8 luni cât n-am făcut-o în 31 de ani.

Avem o gravă problemă cu clasa politică, slab pregătită și coruptă. Nu înțeleg de ce nu se autosesizează Parchetul General, pentru că avem un premier infractor”, a spus Şoşoacă la postul TV Realitatea Plus.

 

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version