AcasăPoliticaKlaus Iohannis, victimă colaterală în scandalul Florin Cîţu - băut la volan?...

Klaus Iohannis, victimă colaterală în scandalul Florin Cîţu – băut la volan? Anunţ PSD de ultimă oră

klaus iohannisKlaus Iohannis, victimă colaterală în scandalul Florin Cîţu - băut la volan? Anunţ PSD de ultimă oră

PSD i-a solicitat, vineri, preşedintelui Klaus Iohannis să confirme sau să infirme dacă a avut cunoştinţă de condamnarea penală a lui Florin Cîţu în momentul în care l-a desemnat pentru funcţia de prim-ministru al României.

PSD solicită preşedintelui Klaus Iohannis să confirme sau să infirme dacă a avut cunoştinţă de condamnarea penală a lui Florin Vasile Cîţu în momentul în care l-a desemnat pentru funcţia de prim-ministru al României.

Această clarificare în faţa opiniei publice este absolut necesară, având în vedere că preşedintele Klaus Iohannis a girat personal desemnarea lui Florin Cîţu în funcţia de premier, în pofida faptului că partidul care l-a propus a pierdut alegerile de anul trecut”, menţionează PSD, într-un comunicat.

Klaus Iohannis, luat la rost de social-democraţi

PSD-iştii mai spun că, dacă preşedintele a ştiut de această condamnare penală a lui Florin Cîţu, atunci are obligaţia să explice opiniei publice „de ce a încălcat principiul asumat personal de a nu desemna în funcţia de premier o persoană condamnată penal, indiferent de la cine vine propunerea”.

Dacă, dimpotrivă, nu a avut cunoştinţă de condamnarea penală a lui Cîţu în momentul desemnării, atunci este obligatoriu ca preşedintele să anunţe public pe cine va trage la răspundere pentru această breşă majoră de securitate naţională, care a permis ca o persoană cu o astfel de vulnerabilitate majoră să ajungă în fruntea Guvernului României.

Referitor la propaganda susţinătorilor lui Cîţu care încearcă din răsputeri să insinueze că ar fi fost doar o simplă amendă de circulaţie, PSD subliniază că faptele pentru care a fost încarcerat Florin Cîţu sunt infracţiuni care sunt sancţionate penal inclusiv de legislaţia românească.

Caracterul penal al sancţiunii decurge chiar din pedeapsa cu închisoarea pe care a primit-o actualul premier al României”, se mai arată în comunicat.

Cîţu, prins băut la volan, în SUA

Reamintim de unde a pornit scandalul: Cîțu a recunoscut că a condus băut în SUA, precizând că a fost o greșeală acum 20 de ani, a plătit o amendă foarte mare, dar că e interesant că apare informația acum, în competiția internă din PNL.

Conform sentinței din Iowa, Cîțu a fost condamnat la 2 zile de închisoare și 1.000 de dolari amendă.

 

 

author avatar
Andrei Ștefan
1.052 afisari

18 COMENTARII

  1. Se strofoaca de 6 ani sa aiba ,,guvernul si parlamentul meu” si noi sa ne facem iluzii ca are macar o strafulgerare ! Nici el, nici Catu nu au nimic comun cu agenda Romaniei …….pentru cine are ochi sa vada si urechi sa auda . Cum romani cu capul in nori sunt din belsug pe acste meleaguri, le iese din pacate.

  2. & O discuție ce aduce aminte și de afirmația lui Băsescu ,,Chestore să nu uiți că eu te-a făcut chestor !” ?
    Deci, evenimente ce readuc în discuție perioada din epoca lui A.I. Cuza, a instalării monarhiei, și afirmația că au fost aduș principi stăini pentru a educa un popor de bețivi și nespălați, ?

  3. Dacă Johannis știa? Se mai îndoiește cineva de acest lucru? Dacă Johannis nu a știut este o bilă neagră (A!, ce zici Turcescule, se potrivește?) mare cât Casa Poporului/Palatul Parlamentului pentru Serviciile de informații românești și colaborarea cu partenerul strategic. N-așa? Dacă a știut, a încălcat cu bună știință Constituția, legile și jurământul depus la învestire, făcându-se vinovat de complicitate.

  4. & Este evident deci că nu ar fi o problemă pentru liberali să îl aleagă pe Cîțu ca să îl educe Iohannis, ?

  5. Tovarășu Președinte se poate ca în fiecare lună să iesiti în fața națiunii să ne spuneți și nouă pe ce luați banii

  6. Daca n a stiut inseamna ca nu este demn si calificat ca sa fie presedinte Ce face armata de slugi pe bani multi care l inconjoara ?De ce nu i ia la scuturat ,nu mai este nervos
    acum ,ca daca era PSDul tipai ca din gura de sarpe Cum este domnule pres ,acum nu mai esti viteaz ,te ai molesit ,nu mai chemi ambasada sa ne bata obrazul si sa ne spuna sa -l sustinem pe Catzu ?Nu mai chemi abasada SUA sa ne arate ca voi sunteti salvarea tarii ?Cred ca ti e rusine si tie de tine si de ,,vajnicul”tau guwerner Ati dat o in bara Nu sunteti capabili de nimic PNL partid,, preocupat de investitii ,progresist ”s a dovedit a fi o minciuna gogonata ,care nu a investit nimic nicaieri ,doar ati furat la greu ,ati imbogatit strainii si nea ti adus pe noi Romanii la sapa de lemn Dumneata domnule care te pretinzi presedintele tarii nu esti de cat un ciorditor ordinar cu zeci de dosare penale si cu o aroganta de individ prost

  7. Nos Placatus poate fi mandru are si el Penalul lui, pupilu crescut si ” educat ” de doi ochi albastrii, si aia instelati si aia ai lu Dobrin, si o sa-l doara de ce spun romanii exact fix la tangenta intebucilor

  8. ,,Si aia ai lui Dobrin ”,,nos Placatus ”Prostii debitate de un prost schizo Siktir !De asta avem atata prostie in toate domeniile Daca nu esti instare sa debitezi o fraza logica abtine te!

  9. KLAUS IOHANNIS ARE CASE IN SUA? AREEE
    ARE PNL O FILIALA IN SUA CU MISU POPESCU, PRICOPSITU, FRATELE EX-DEPUTATUL DAN CRISTIAN POPESCU?? AREEEE
    FLORIN VASILE CATU A STAT IN SUA CAT UN AFACERIST, NU CA UN STUDENT
    FLORIN VASILE CATU… AR TREBUI LUATE TOATE ACTELE LUI DE RETROCEDARE PENTRU TERENURILE DE LA VOINEASA PENTRU CA ACOLO E FURACIUNE GREA SI NU ESTE DOAR PENTRU EL…
    SUSTINEREA LUI KLAUS PENTRU CATU ARE LEGATURA CU BANI SCOSI SPRE SUA…CASE, PADURI, VOINEASA…

  10. Ce ne miram cine conduce tara,, premier penal,presedinte penal ,cine se aseamana se aduna ,la noi ca la nimeni si in africa le cadea capetele acestor borfasi penali !

  11. Aceasta operațiune de ascundere a faptei lui Catu , sigur a fost posibila cu știrea și recomandarea lui Iohanis care are serviciile și justiția aservita, și evident exista precedentul cu dosarele lui ascunse!!!!!
    Deci trebuie demis/ suspendat în primul rand mercenarul Iohanis !!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger