Cauta

Cîțu, mesaj cu tâlc: „E important să stăm mai puţin la televizor, să muncim mai mult” – VIDEO

Cîțu, mesaj cu tâlc: „E important să stăm mai puţin la televizor, să muncim mai mult” - VIDEO

Cîțu, mesaj cu tâlc: „E important să stăm mai puţin la televizor, să muncim mai mult” - VIDEO

Florin Cîțu a făcut precizări în fața presei, luni, în legătură cu doi dintre miniștrii din actualul Executiv – Virgil Popescu, liberalul aflat în fruntea Ministerului Energiei, și, respectiv, social-democratul Marius Budăi, de la Muncă.

Cu doar câteva ore înainte de a se dezbate, la Parlament, moțiunea simplă inițiată de mai mulți deputați ai USR la adresa ministrului Energiei, întrebat, dacă, în calitatea sa de președinte al PNL, este mulțumit de activitatea lui Virgil Popescu, Cîțu a răspuns evaziv: „Nu am emoții în ceea ce privește moțiunea de astăzi”.

Cîțu a fost întrebat și despre ministrul Muncii. „Pe noi ne interesează să implementăm PNRR-ul. Aşteptăm, avem 24 de jaloane care trebuie făcute până la 31 martie, două sunt importante la Ministerul Muncii. Cred că este important să stăm mai puţin la televizor, să muncim mai mult, pentru a avea mai mult randament”, a susținut Cîţu.

”Este un mesaj pentru toată lumea – să muncim mai mult”

Când presa a vrut să afle dacă e un mesaj pentru Marius Budăi, ministrul Muncii, Florin Cîţu a răspuns scurt: „Nu, în general, este un mesaj pentru toată lumea – să muncim mai mult şi să vorbim mai puţin”.

Liderul PNL susține că nu s-a discutat despre o eventuală cerere de demisie a lui Budăi de la Muncă. „Nu s-a discutat, eu v-am spus doar că avem 24 de jaloane pe care trebuie să le facem, două sunt la Ministerul Muncii, vom vedea…Termenul este 31 martie, avem timp să le facem”, a afirmat Cîțu.

Liderul PNL a evitat să spună, concret, dacă e mulțumit de activitatea ministrului Muncii, Marius Budăi. „Îmi exprim opiniile în interiorul coaliţiei”, a răspuns Florin Cîțu.

Ultimele stiri

  • Aeroportul București-Sud va deservi peste 11 milioane de pasageri/ Băluță: Împreună am făcut primul pas – GALERIE FOTO
  • Șeful Casei Naționale de Pensii, anunț de ultimă oră pentru pensionari. Hotărârea, publicată în Monitorul Oficial
  • Nicușor Dan, complice prin pasivitate și dezinteres la dezastrul și jaful de la Arena Națională
  • Speranța gimnasticii românești între cei „100 de tineri pentru dezvoltarea României”
  • Candidatul AUR la Primăria Capitalei: Procurorii ne-au anunţat că au început urmărirea penală în urma plângerii la DNA împotriva lui Nicuşor Dan
  • Un bărbat înarmat care a încercat să incendieze o sinagogă din Franța, ucis de poliţie
  • Comunicat de presă COLEGIUL ECONOMIC ”VIILOR”
  • Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi vremea în prima parte a lunii iunie
  • Terifiant! Director de închisoare, asasinat. Primise ameninţări cu moartea de la deţinuţi
  • Planuri de călătorie date peste cap. Zeci de oameni au ratat zborul Cluj Napoca-Paris. Ce s-a întâmplat la aeroport
  • Exit mobile version